Türk Metal’in son konuğu Hema çalışanları oldu

Türk Metal Sendikası üyeleri, Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 18.06.2013 19:44:00 0
Türk Metal’in son konuğu Hema çalışanları oldu

 HEMA ÇALIŞANLARINDAN ZİYARET

Türk Metal Sendikası (TMS) ile Türkiye Metal İşverenler Sendikası (MESS) arasında yaklaşık iki ay süren toplu sözleşme görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından sendika bağlı işçiler teşekkür ziyaretine devam ettiler. Geçtiğimiz günlerde BSH ve Arçelik çalışanlarını ağırlayan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ın önceki günkü misafirleri ise sendikaya bağlı fabrikalardan Hema Endüstri AŞ çalışanları oldu.
 

ÇİÇEK VERDİLER

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Hema Endüstri A.Ş Temsilcisi Günay Özden öncülüğünde sendika binasına gelen 150 işçi adına Ayla Özbiçer ve Filiz Akça Şube Başkanı Murat Koçak'a çiçek takdim etti.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Üyeler ile bir araya gelen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “Bu mücadelemiz bizim birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Gerçekten zorlu bir süreçten geçtik. Ancak bu mücadelemizin sonucunu zaferle aldık. Bir şekilde emek ve mücadele olmadan kimse kimsenin hakkını vermiyor. Bunlar bizim alnımızın teri ve mücadelemizdi. Gerçekten bu süreçte herkesi memnun eden çok güzel bir sözleşme oldu. Genel Başkanımız ve genel merkez yöneticilerimiz adına, eylemlere eksiksiz geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10