Başarılı projeler kokteylle kutlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yünsa fabrikası çalışanları önceki akşam Kapaklı Business Otel’de düzenlenen kokteylde TPM kapsamında ilk üç ayda başarılı şeki

Çerkezköy 19.06.2013 20:29:00 0
Başarılı projeler kokteylle kutlandı

 KOKTELY DÜZENLENDİ

2012 yılında,  verimlilik ve karlılık artışı hedeflerinden yola çıkarak, bu konuda uygulanan metodolojilerden biri olan “TPM (Total Productive Management)” projesine başlayan Yünsa, TPM kapsamında ilk 3 ayda başarılı şekilde tamamlanan 44 projeyi ve 8 kategoride Fark yaratan ödülleri, gerçekleşen koktelyde açıkladı. Önceki akşam Kapaklı Business Otel’de düzenlenen programa Yünsa Genel Müdür Yardımcısı Derya Kınık, Üretim Direktörü Muhammed Ekin, Arge Direktörü Mehmet Emin Çiğdem, Dokuma İşletmeleri Müdürü Mehmet Akın, yöneticiler ve personeller katıldı.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Programda 8 kategoride fark yaratan “En iyi ekip çalışması, kaynak kullanımı, standardizasyon ve sistem oluşturma, en iyi sunum, şirkete katkı, en iyi metodoloji, inovatif düşünce, öğreten ve çalışanı geliştiren” projelerini gerçekleştirenlere çeşitli hediyeler verildi. Gecede, çalışanlar gönüllerince eğlenirken, Power Fm DJ eşliğinde kutlama gece geç saatlere kadar devam etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10