Ertem, çalışmaları inceledi

Çerkezköy Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte ilçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yer altı otoparkının E

Çerkezköy 19.06.2013 20:42:00 0
Ertem, çalışmaları inceledi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte ilçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu.

 

DEPLASE İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ün incelemeler kapsamındaki ilk durağı Yer Altı Otoparkı oldu. Çalışmalar çerçevesinde bölgedeki bütün deplase işlemlerinin tamamlandığını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Önümüzdeki süreçte tabliye döküm çalışmaları gerçekleştirilecek. Ekipler özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor” dedi. Ertem, yer altı otoparkının Ekim Ayı’nda hizmete girmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi. 
 

İSTANBUL'A AÇILAN ÜÇ YOLUMUZU DA YENİLEMİŞ OLACAĞIZ

Başkan Ali Ertem ve Kemal Gümüş daha sonra İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi'nde devam eden duble yol çalışmalarını inceledi. Duble yolun tek şeridinin betonlama çalışmalarının neticelendiğini söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertem, 24 Haziran Pazartesi günü yapımı tamamlanan tek şeridin trafiğe açılacağı müjdesini verdi. Duble yolun diğer şeridinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını, yalnızca betonlama işlemlerinin kaldığını ifade eden Ertem, “Çalışmalarımızın 1 Ağustos’ta tamamlanmasını hedefliyoruz. Böylece Çerkezköy'den İstanbul'a açılan üç yolumuzu da yenilemiş olacağız” diye konuştu.
 

1 EYLÜL’DE HİZMETE AÇACAĞIZ

Ertem ve Gümüş’ün incelemeler kapsamındaki bir sonraki durağı ise yeni otogar inşaatı oldu. Buradaki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ali Ertem, yeni otogar inşaatının planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Önümüzdeki günlerde inşaatın dış cephe kaplamasına geçileceğini belirten Ertem, “Akabinde istinat duvarı yapım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Amacımız 1 Eylül’de yeni otogarımızı halkımızın hizmetine açmaktır” ifadelerini kullandı.
 

CUMA GÜNÜ TRAFİĞE AÇILACAK

Atatürk Caddesi’nin bir tarafında kaldırım yapım çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Başkan Ertem, “Çalışmaların tamamlandığı kısım Cuma günü trafiğe açılacak” dedi. Ara sokaklardaki çalışmaların 15-20 gün içinde tamamlanacağını ifade eden Ertem, daha sonra aynı çalışmaların caddenin diğer tarafında gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanılacağını sözlerine ekledi.
 

FİKİRLERİ DEĞİŞTİ

Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen ve devam edecek olan çalışmalar süresince vatandaşlardan sabır göstermelerini isteyen Başkan Ali Ertem, benzer çalışmaların Öztrak Caddesi ve Hikmet Uğraş Caddesi’nde de yapıldığını anımsatarak, “Buralarda da çalışmalara ilk başlanıldığı günlerde vatandaşlardan tepkiler geliyordu. Fakat çalışmalar tamamlandıktan sonra herkesin fikri değişti. Herkes yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi” dedi. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10