Asbaş’tan Başkan Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköyspor Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 20.06.2013 17:37:00 0
Asbaş’tan Başkan Kozuva’ya hayırlı olsun ziyareti

 BİZİM İÇİN ÇOK ÇALIŞTI

Dün saat 11.00’da gerçekleşen ziyarette Çerkezköyspor Başkan Yardımcısı Sabri Asbaş yeni yönetim adına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “Sabri Asbaş’ın verdiği emeğe sonsuz teşekkür ediyorum. Sabri abi, akrabalarının diğer grupta olmasına rağmen bizim yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten seçim döneminde bizim için çok çalıştı ve 6 ay boyunca senin için ölüme bile giderim demiştir. Doğru bir karar verdiğini 10-0’lık galibiyet ile görmüştür” diye konuştu.
 

ŞEFFAF BİR YÖNETİM KAZANDI

26 Mayıs Pazar günü yapılan ÇTSO seçimlerinde 10-0’lık bir skorla seçimi kazanarak ÇTSO Başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Kozuva’yı ve ekibini tebrik eden Sabri Asbaş “Defalarca doğru budur diyerek Süleyman Kozuva’nın grubuna oy vereceğimi söyledim. Bu yönetimde seve seve askerlik yapardım ama genç arkadaşlar çok istekli oldukları için onların önünü açmak için dışardan görev almak istedim. Seçimi doğru, gerçek ve şeffaf bir yönetim kazandı. Devletimize milletimize hayırlı olsun. Arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Sonuçta yanlış olan saltanat yıkıldı” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10