Koltuk Kırıklar’a emanet

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün yıllık izne ayrıldı. Ali Ertem’in yokluğunda 2 gün boyunca belediye başkanlığına Demokrat Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar

Çerkezköy 20.06.2013 17:37:00 0
Koltuk Kırıklar’a emanet

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün izne ayrıldı. Yıllık izni kapsamında 2 gün izin kullanacak olan Ali Ertem, belediye başkanlığı koltuğunu Demokrat Partili Meclis Üyesi Aydın Kırıklar’a bıraktı.

 

2 GÜN İZNE AYRILDI

Ali Ertem’in yokluğunda belediye başkanlığı koltuğunu devralan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Aydın Kırıklar, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in 20-21 Haziran tarihleri arasında yıllık izin kullanacağını söyledi. Başkan Vekili Aydın Kırıklar Belediye Başkanı Ali Ertem’in 24 Haziran Pazartesi günü görevinin başında olacağını ifade etti.
 

TECRÜBE SAHİBİ OLDUM

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in izin süresi boyunca belediyedeki işlemlerin eksiksiz olarak sürdürüleceğini ifade eden Başkan Vekili Aydın Kırıklar, “Belediyedeki birim amirlerimiz son derece profesyonel. Çerkezköy uzun yıllardır belediye ile yönetilen bir ilçe. Yıllardır Belediye Meclis üyesiyim ve son yıllarda Başkanımızın teveccühü ile onun olmadığı zamanlarda Başkanvekilliği yapıyorum. Bazı zamanlar Başkan Ertem’in gezileri nedeniyle görevini üstleniyorum ve bu konuda da artık tecrübe sahibi oldum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10