“Bundan sonra da üretmeye devam edeceğiz”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin, 4. Olağan Genel Kurulu bugün yapılacak. Çoğunluğun sağlanması halinde yapılması planlanan genel kurulda seçimlere mevcut başkan Hayrettin Çetinkaya

Çerkezköy 25.06.2013 00:40:00 0
“Bundan sonra da üretmeye devam edeceğiz”

 Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu çoğunluk sağlanması halinde bu gün yapılacak.

 

PAYLAŞIMDAN YANAYIM

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şuba Başkanı Hayrettin Çetinkaya, 7 yıldır başkanlığını yaptığı Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine yeniden başkan olduğunu söyledi. Çoğunluğun sağlanması durumunda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu bugün saat 12.00’da yapılacak. Çoğunluk sağlanmazsa, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 4. Olağan Genel Kurulu’nun 2 Temmuz Salı günü dernek binasında saat 12.00’da yapılması planlanıyor. Dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya, paylaşımdan yana olduklarını, birilerinin aday olmasının, kendisini sevindireceğini ifade etti. Çetinkaya, “Bu konuda bir sıkıntı yaşamıyoruz. Zaten kamu yararına yapmakta olduğumuz bir görevdir. Burada kimse maaş almıyor. Yedi yıldır çalıştık. Derneğimizi kurmakla Çerkezköy’de yaşamakta olan engellilerimiz rahat bir nefes alma imkânına kavuştu. Yaşam alanlarını genişlettik.” diye konuştu.
 

PROJELERİMİZ VAR

Bundan sonra da yapacakları projeler olduğunu ancak bu projeleri genel kurulda paylaşacaklarını ifade eden Çetinkaya, “Günümüz şartlarına göre yapılması nedeniyle bizim binamız, Türkiye’de tek ve ilk bina. Engellilerimizin bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir çatı. Bu Çerkezköy için büyük bir yatırımdır. Bir kez daha Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem’e teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için bazı projelerimiz var. Onları kongrede açıklayacağım. Bu koltuğa oturmak için burada bulunmuyorum. Amacım engellilerimize ihtiyaç duydukları hizmeti sunmaktır. Hep bir şeyler ürettik. Faydalı olmaya çalıştık. Yaptıklarımızla yetinmeyip başkan olduğum sürece daha çok hizmette bulunmayı amaçlıyorum.” şeklinde konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10