En büyük gücümüz taraftarımızdır

Tekirdağspor’un hakkettiği noktalara kısa sürede geleceğine inandığını söyleyen Çebi, “Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte özverili bir şekilde çalışmaya başladık ve kulü

27.06.2013 00:04:00 0
En büyük gücümüz taraftarımızdır

 Kısa bir süre önce göreve seçilen Tekirdağpsor Başkanı Orhan Çebi göreve geldikten kısa bir süre geçmesine rağmen başta transfer olmak üzere bir çok alanda yeniden yapılanmaya girdiklerini belirtti.


TESİSLEŞME OLMADAN BAŞARI ZOR
Namık Kemal Stadyumu’nda yapılacak değişiklikler hakkında açıklamalarda bulunan Orhan Çebi, ''Açık tribünü koltuklandırma, tel örgülerin kalkması, basına ayrılan yerin düzenlenmesinden birçok değişikliğin yeni sezona hazır bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam etmektedir'' dedi. Tesisleşme olmadan başarı beklemenin zor olduğunu dile getiren Çebi, kulüp olarak tesisleşmede yol kat ettiklerini ifade etti.

TESİS ALANI İÇİN ANLAŞMAYA VARILDI
Tesis alanının sponsor tarafından karşılanmasında anlaşmaya varıldığını belirten Çebi, tesisleri 2014–2015 sezonunda faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi. Yapılacak olan tesislerde 2 antrenman sahası ve sosyal faaliyet alanlarının da yer alacağını ifade eden Çebi, “Tesisleşmenin spordaki yerinin çok önemli olduğunu biliyoruz tesisleşme olmadan başarı beklemek çok zor bunun bilinci ile hareket etmekteyiz'' diye konuştu.

SEZON AÇILIŞINA KADAR TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ
Yeni sezon öncesi yürütülen transfer çalışmalarına da değinen Orhan Çebi, iç transferde 4, dış transferde 9 olmak üzere toplam 13 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını dile getirdi. Transferde Teknik Direktör Ergun Kantarcı ve ekibinin daha önceden takip ettiği oyuncular ile anlaşma imzaladıklarını ifade eden Orhan Çebi, “Bundan sonra yapılacak 5 veya 6 transfer yine teknik ekibin belirlediği Bank Asya Ligi ve alt gruplarda oynayan oyuncular ile yapılacak. Sezon açılışına transfer bitmiş bir şekilde girmeyi planlıyoruz'” açıklamalarında bulundu.

DEPLASMANDA DA TARAFTARIMIZLA OYNAMAK İSTİYORUZ
Tekirdağspor taraftarının takımına her sezon olduğu gibi bu sezonda sahip çıkacağından şüphesinin olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Orhan Çebi, “Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Tekirdağspor taraftarının takımına maç kazandırdığına defalarca şahit olduk. Böyle bir taraftar grubuna sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Şartlar el verdiği sürece dış sahada da taraftarımızla birlikte olmayı istiyoruz” dedi.

YAPACAĞIMIZ TRANSFERLERLE KİMSEYİ ARATMAYACAĞIZ
Göreve geldikleri günden beri 2 ismin takımda kalması için yoğun istek geldiğini ifade eden Orhan Çebi, bu isimlerden geçen sezon grupta gol kralı olan Birol Öztürk ile tekrar sözleşme imzaladıklarını söyledi. Bülent transferini teknik ekibin düşünmediğini, son kararın hocaya ait olduğunu kaydeden Çebi, “Taraftarlarımızın hiç bir kuşkusu olmasın. Yapılan ve yapılacak olan transferler ile kimseyi aratmayacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10