Sanayi tesislerini ziyaret etti

Göreve başladığı günden beri ilçe, belde ve köylerde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Tekidağ Valisi Ali Yerlikaya Tekirdağ’da faaliyet gösteren sanayi tesislerine yönelik ziyaretlerini de sürdür?

Tekirdağ 27.06.2013 00:43:00 0
Sanayi tesislerini ziyaret etti

 YÖNETİCİLER TARAFINDAN KARŞILANDI

Fabrikaya gelişinde Vali Ali Yerlikaya’yı Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Modern Karton A.Ş Genel Müdürü Hamdullah Eren, fabrika müdürü Bülent Binat ve yöneticiler karşıladı. Fabrika ziyaretinde, karton ve ambalaj üretim sahasını gezen Vali Ali Yerlikaya’ya yöneticiler tarafından fabrikanın durumu ve işleyişi hakkında bilgi verildi. Vali Ali Yerlikaya, ziyareti sonunda fabrika yönetimine teşekkür ederek ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 

FİRMA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Ali Yerlikaya daha sonra Çorlu’da bulunan Modern Karton Sanayi ve Tic. A.Ş Sanayi ve Ticaret A.Ş. ziyaretinden sonra, Devanlay-Eren Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi de ziyaret etti. Fabrikaya gelişinde teknik koordinatör Ali İhsan Aras ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yerlikaya’ya, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ve yöneticiler tarafından fabrika ile ilgili bilgi verildi. Vali yerlikaya, firma yetkilileri ile birlikte fabrika üretim sahasını da gezdi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10