Başkan Ertem, üniversite arkadaşları ile bir araya geldi

1979 yılında Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan ve kendisi ile birlikte mezun olan arkadaşları ile her yıl ülkenin çeşitli yerlerinde bir araya gelen Çerkezköy Belediye Ba?

Çerkezköy 1.07.2013 21:53:00 0
Başkan Ertem, üniversite arkadaşları ile bir araya geldi
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in misafiri olarak 3 gün boyunca Çerkezköy’de kalan Sakarya Üniversitesi 1979 İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunları GLORY Area Cafe Restaurant’ta Başkan Ali Ertem tarafından düzenlenen kahvaltıda buluştu.
 
KARADENİZ’DE BİR ARAYA GELECEKLER
Her yıl bir arkadaşlarının memleketinde bir araya gelerek hasret gideren 1979 İnşaat Mühendisliği Mezunları grubunun bu yılki toplanma yeri Çerkezköy oldu. 30 üniversite arkadaşı ve aileleri, sınıf arkadaşları Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından ağırlandı. Üç günlük beraberliğin ardından Pazar günü saat 09.30’da GLORY Area Cafe Restaurant’ta kahvaltıda bir araya gelen çeyrek asırlık arkadaş grubu, kahvaltı sonrasında aralarından ayrılarak ebediyete intikal eden arkadaşlarının ruhu için dua ettiler. Bir yıldan sonra tekrar bir arada olmanın neşesini yaşayan mezunlar, vedalaşırken de duygulu anlar yaşadı. Grup, kahvaltının ardından Çerkezköy’den ayrıldı. Ertem ve arkadaşları önümüzdeki yıl Karadeniz bölgesinde bir araya gelmeyi planlıyor.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10