Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundular

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan T

Tekirdağ 4.07.2013 22:12:00 0
Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundular
 İLK ZİYARET FAİK ÖZTRAK’A
Görüşmelere, sabah CHP Genel Merkezinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile başlayan oda yöneticileri daha sonra sırasıyla Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Sağlık Bakanı ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve son olarak da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile de görüştüler.
 
ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR
Ankara'da önce Anıtkabir ziyareti ile Ata’nın huzuruna çıkan TTSO yöneticileri buradan hemen sonra alınan randevu sırasına göre önce CHP Genel Merkezinde CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ı ziyaret etti. Burada Türkiye ekonomisi ve dünyadaki gelişmeler konusunda son durumu görüşen yöneticiler, yeni yönetim kurulunu tanıştıran yeni yönetim TBMM'ye geçerek Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi'yi makamında ziyaret etti. Özlem Yemişçi’nin Divan Katipliği'nden ayrılarak Ticaret Ve Sanayi Komisyonuna gireceğini öğrenen oda yöneticileri Yemişçi'ye yeni görevinde başarılar dilediler. Yeni dönemde Ticaret ve Sanayi Odası ile daha sıkı ilişkiler kuracağını ve birlikte Tekirdağ ve TTSO üyelerinin sorunları ile daha yakından ilgileneceğini belirten Yemişçi, TTSO yönetimini, seçimlerdeki üstün başarılarından dolayı kutladı.
 
GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASI İSTENDİ
Oda yöneticileri, yine mecliste makamında Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'u ziyaret etti. Tekirdağ'ın gündemindeki, trafik uygulamaları, Limanın son durumu ve geleceği, yeni iş güvenliği yasası konusundaki görüşlerin sunulması ve seçim sonrası yeni görev alan yöneticilerin tanıştırılmasından sonra Meclis Lokantasında Akbulut'un misafiri olarak öğle yemeği yediler. TBMM'de bulunan Sağlık Bakanı ve Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren oda yöneticileri, Sağlık Bakanından Tekirdağ'da TSO’yu ziyaret etme sözünü aldı.
 
OKUL PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, daha sonra TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. Yeni seçilen yöneticilerin tanıtımından hemen sonra Tekirdağ'da yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi. Tekirdağ'a kazandırılacak okul projesi için protokol oluşturulması hakkında karşılıklı fikirlerin sunulması ve TOBB genel kurulu ile ilgili görüşler ortaya kondu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10