CHP’den bir aday adayı daha

2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala aday adayları kendini göstermeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz hafta Sivrioğlu Petrolleri sahibi Ensar Sivri’nin

Çerkezköy 4.07.2013 22:35:00 0
CHP’den bir aday adayı daha
 Çerkezköy Haber - CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, önceki gün saat 19.00’da teşkilat binasında düzenlenen basın toplantısında belediye başkan aday adayı Aktaş Güler’i tanıttı.
 
NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR
İlçe Başkanı Dönmez, Ensar Sivri’den sonra Aktaş Güler’in aday adaylığı’nı açıklamak için bir araya geldiklerini belirterek “Bu akşam aday adaylarımızı açıklamanın gururunu ikinci kez yaşıyoruz. Aktaş Güler’in yaptığı işlerde ne kadar başarılı olduğu tüm ilçe halkı tarafından biliniyor. Aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
 
DÖNMEZ DE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
Aktaş Güler ile birlikte açıklanan aday adayı sayısının 2 olduğunu anımsatan CHP İlçe Başkanı Dönmez, “İnşallah vatandaşa ‘Artık Yeter’ dedirten AKP iktidarına bu seçimlerde son vereceğiz. Bu çerçevede ahlaklı-dürüst ilkelerimize uyan tüm arkadaşlarımızı CHP aday adaylığı için bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Dönmez kendisinin de 8 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da düzenlenecek basın toplantısında görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklayacağını belirtti. Çerkezköy'lülerin CHP yönetimini özlediğini söyleyen Metin Dönmez, “Şu anda 2 olan aday adayı sayımızın 10’a kadar yükselmesini bekliyorum” dedi.
 
SİYASETE KAZANDIRILMASI GEREKEN ÇOK İSİM VAR
Çerkezköy’de siyasete kazandırılması gereken birçok isim olduğunu dile getiren Metin Dönmez, “Bu çerçevede bazı önemli isimleri aday adayı olmaları için aradık” dedi. Dönmez, görüşülen isimler arasında eski Belediye Başkanı Remzi Garip ya da eski Kent Konseyi Başkanı Av. Zeki Baydar’ın bulunup bulunmadığı sorusu üzerine de “Remzi Garip ile görüşmedik. Fakat Av. Zeki Baydar ile görüştük” dedi.
 
PARTİMİN ALACAĞI KARARA SAYGI DUYACAĞIM
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aktaş Güler de CHP’de aday olabilecek kapasitede birçok ismin yer aldığını ifade ederek “CHP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, kadroları zengin, birikimli ve ilkeli bir partidir. Partimin belirlediği yöntem ne olursa olsun, aday adayı olacak arkadaşımla demokratik bir şekilde yarışacağım. Sonuç ne olursa olsun partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağım” diye konuştu.
 
HEDEF ÇERKEZKÖY’Ü SOSYAL DEMOKRAT UZMANLIĞI İLE YÖNETMEK
Belediye başkan aday adayı olarak hedefinin Çerkezköy’ü sosyal demokratların uzmanlığında yönetmek olduğunu dile getiren Aktaş Güler, CHP’den aday gösterilmemesi halinde kesinlikle başka bir partiden meclis üyeliği için başvuruda bulunmayacağını belirtti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10