Kent Konseyi’nden anlamlı ziyaret

Tekirdağ Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Kadın Meclisinden oluşan heyet, Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi ve 13 Kasım İlköğretim Okulunun ortaklaşa düzenlediği ve yaklaşık 2.5 yıldır devam eden rom

Tekirdağ 5.07.2013 23:20:00 0
Kent Konseyi’nden anlamlı ziyaret
 ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Okul Müdürü Emin Seyhan ve Müdür Yardımcısı Ercan Gürek tarafından karşılanan heyet, bir süre yapılan çalışmaları yerinde izledi. Çok sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette Kurs Hocası Sevim Üren 13 öğrencinin Kurs gördüğünü ve bir çok öğrencinin kendi hayatlarını kazanabilecek duruma geldiğini, yaklaşık 2,5 yıldır süren bu çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini, hiçbir ayrım yapmadan bu çalışmaların süreceğini söyledi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu ve Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Murat Yıldız, bu tür çalışmalarda kendilerinin de ellerinden geldiğince destek vereceklerini ve ne olursa olsun bu tarz çalışmaların toplumsal bütünlüğü sağlamak için çok önemli olduğunu dile getirdi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ise kadınlar meclisi olarak bu tarz projelerin her zaman yanında olduklarını, bayanlar olarak çalışmanın, ekonomiye katkıda bulunmanın son derece önemli olduğunu ifade etti. Ziyarete Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu ve Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Murat Yıldız, Engelli Meclisi Üyeleri Dinçer Dönmez, Yaşar Güneş, Emine Güvencin Mızrak, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile Kent Konseyi Asistanları Gaye Eris ve Aslı Gençel katıldı.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10