Yeni binada doğum günü mutluluğu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, önceki gün saat 1800’da dernek üyesi Ferhat Arslan için düzenlenen doğum gününde bir araya geldi.

Çerkezköy 8.07.2013 22:17:00 0
Yeni binada doğum günü mutluluğu
 TOPLU DOĞUM GÜNÜ DÜZENLEYECEĞİZ
23 yaşına giren Ferhat Arslan, doğum günü pastasını keserek yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Engelli Eğitim -Öğretim ve Yaşamevi’nde düzenlenen doğum gününe Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek ve dernek üyeleri katıldı. Dernek üyeleri için her ay toplu doğum günü düzenleyeceklerini belirten Hayrettin Çetinkaya, bu doğum günlerine sponsor olmak isteyen gönüllülerin engellilerin bu anlamlı günlerine katkı sağlayabileceklerini belirtti.

DENİZ SEZONUNU BAŞLATTIK
Geçtiğimiz hafta deniz sezonunu başlattıklarını ve engelliler ile ailelerinden oluşan 70 kişiyi Kumbağ’da deniz, kum ve güneş ile buluşturduklarını söyleyen Çetinkaya, Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla deniz kampına bir süre ara vereceklerini belirtti. Ramazan ayında iftar vermek isteyen hayırseverlerin Türkiye Sakatlar derneği Çerkezköy Şubesi Engelli Eğitim -Öğretim ve Yaşamevi’nin bahçesini ve salonunu kullanabileceğini ifade eden Çetinkaya “Bahçemiz ve salonumuz herkesin hizmetinde” dedi.

YILLARDIR HAYALİNİ KURUYORDUK
Ferhat Arslan’ın annesi Sakine Arslan da, oğlunun doğum gününü derneğin yeni binasında kutlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Senelerdir bunun hayalini kuruyorduk. Bu imkanı bize sağlayan dernek yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10