MHP seçim startını İstanbul’da verdi

MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu ve Çerkezköy Ülkü Ocakları üyeleri önceki gün Eyüp Sultan Camii’nde kıldıkları sabah namazı sonrasında, Sultan Çiftliği Mahallesi Samsun Ladik Küpec

Çerkezköy 8.07.2013 22:25:00 0
MHP seçim startını İstanbul’da verdi
 SEÇİM STARTI VERİLDİ
Muâviye zamanında İstanbul kuşatmasında şehid olan, sahabe Eyyûb el-Ensârî’nin kabrinin, Fatih Sultan Mehmed’in hocası Akşemseddîn’in kerametiyle bulunmasından sonra, Fatih Sultan Mehmet Han burada Eyüp Sultan Camii’ni yaptırmıştı. MHP Çerkezköy Yönetim Kurulu üyeleri ve Çerkezköy Ülkü Ocakları üyeleri, pazar günü sabah namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Düzenlenen programa MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Başkan Yardımcıları Zeynel Abidin Gelen, Adnan Akan, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Ülkü Ocağı eski başkanlarından Recep Kardeş, Fatih Berber ve üyeler katıldı. Bir otobüs ve beş özel araçla İstanbul’a giden parti yönetimi ve ocak üyeleri, sabah namazı sonrasında, Samsun Ladik Küpecik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

BİRBİRİNDEN AYRILMAMALI
Samsun -Ladik Küpecik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yığman, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Özkul, Yusuf Gece, Nesim Gece, Tekin Yığman, Hasan Gece, Esat Mayuk, Bahattin Gece ve Satılmış Erkul tarafından karşılanan MHP’liler, hep birlikte kahvaltı etti. Kahvaltı sonrasında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, programın, seçimin startı olduğunu ifade etti. Önsel, “Yaklaşan seçimler öncesinde yapacağımız çalışmalarımıza manevi bir atmosfer içerisinde start vermek istedik. Bu nedenle Eyüp Sultan Camii’nde üyelerimiz ile birlikte olmayı düşündük. Bazı siyasilerin Türklük kelimesini önemsemeyen söylemlerine rağmen biz, Müslüman ve Türk kavramlarının,  birbirinden ayrılmaması gereken değer olduğunu söylüyoruz.” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haber / Faik Onur KAYA    

0282 726 91 91
0282 747 65 10