Hayvan koruma görevlilerine eğitim verilecek

Çorlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından “5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun” ilgili mevzuatları kapsamında Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine yönelik Eğitim semineri ve

Çorlu 9.07.2013 21:53:00 0
Hayvan koruma görevlilerine eğitim verilecek
 KANUN ANLATILDI
Tekirdağ Valiliği İl Hayvanları Koruma Kuruluna Yerel Hayvan Koruma Görevlisi olabilmek için başvuru formu ile müracaat eden altı gönüllü hayvan severe Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi’nde, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Dodurka, “5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu” ev ve süs hayvanlarının korunmasına dair Avrupa Sözleşmesi, hayvan bakımı, beslenmesi ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu gibi konular, slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

SERTİFİKALARINI ALDILAR
Eğitim seminerine katılan kursiyerlere sertifikalarını Prof. Dr. Tamer Dodurka tarafından verildi. Sertifika alan kursiyerler aldıkları eğitimin çok faydalı ve eğitici olduğunu, bölge ve mahallelerindeki sokak hayvanlarının aşılanması, kısırlaştırılması, işaretlenmesi ve sahiplendirilmesi faaliyetlerini Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi yönetimi ile eşgüdümlü olarak yürüteceklerini söyledi.

Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10