Kamp yapmakı için yer talep ettiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Derneğe üye engellilerin sosyalleşebilmesini sağlamak amacıyla Tekirdağ Valiliğine, sahil bandı üzerinde yer tahsisi ya da yerin b

Çerkezköy 9.07.2013 21:58:00 0
Kamp yapmakı için yer talep ettiler
 Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanlığı Tekirdağ Valiliği’nden yaz mevsiminde kamp yapabilecekleri arsa tahsisi edilmesini istedi.

SOSYAL AKTİVİTE YOK
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanlığı, Tekirdağ sınırları içerisinde bulunan sahil şeridinde mevcut bir binanın derneğe tahsis edilmesini talep etti. Mevcut bir bina olmaması durumunda Valiliğin kendilerine arsa tahsis etmesinin de talepleri arasında bulunduğunu belirten dernek yetkilileri,  yaz mevsimi boyunca sosyal hiçbir faaliyet içerisinde olamadıklarını belirtti.

ENGELLİLER İÇİN UYGUN DEĞİL
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ayrıca, Valilik Binasının engelliler için uygun hale getirilmesi konusunu içeren ayrı bir dilekçeyi daha Valiliğe verdiklerini belirtti.  Dernek yetkilileri, Valilik Binasına engelliler için asansör yapılması, katlar arası ulaşımı sağlamak için rampa yapılması,  görme engelliler için sarı şeritler çekilmesi gibi konuları içeren dilekçe sunduklaını ifade etti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10