Emniyetten kaçak sigara baskını

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kapaklı’da bulunan bir iş yerine yaptıkları baskında çeşitli markalara ait bin paket gümrük kaçağÄ

Çerkezköy 10.07.2013 21:29:00 0
Emniyetten kaçak sigara baskını
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde yüklü miktarda kaçak sigara ele geçirdi.

GÖZ AÇTIRMIYORLAR
Bölücü terör örgütü pkk’nın en önemli gelir kaynaklarından biri olan kaçak sigaranın satışını önlemeye yönelik mücadelesini sürdüren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor. Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Kapaklı Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde bulunan bir markette yaptıkları aramada bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Kaçak sigara satışı ile ilgili işletme sahibi A.G ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, kaçak sigaralara da el konuldu. Baskında ele geçirilen kaçak sigaralar Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10