Çocuk Meclisi'ne Çerkezköy'den 22 çocuk katılacak

Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde düzenlenecek olan 14. Dönem Çocuk Temsilciler Meclisi’ne Çerkezköy’den de 22 çocuk katılacak. Bir hafta sürecek olan Çocuk Temsilciler Meclisi’ne Metal Çocuk üyesi 1

Çerkezköy 10.07.2013 21:37:00 0
Çocuk Meclisi
 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası tarafından her yıl düzenlenen Çocuk Temsilciler Meclisi bu yıl 14-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

TATİL YAPACAKLAR
Ankara’da Türk Metal Sendikası’na ait Büyük Anadolu Oteli’nde düzenlenecek olan 14. Dönem Çocuk Temsilciler Meclisi’ne Çerkezköy’den de 22 çocuk katılacak. Bir hafta sürecek olan Çocuk Temsilciler Meclisi’ne Türkiye geneli ve Avrasya ülkelerinden toplam 400 çocuğun katılacağını belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, çocukların temsilciler meclisinde çeşitli aktiviteler yaparak birbirleri ile kaynaşma, dostluk kurma ve tatil yapma imkanı bulacağını söyledi.

“BİN METAL ÇOCUK ÜYEMİZ BULUNMAKTADIR”
Çocuk Temsilciler Meclisi’nin 14 Temmuz’daki açılış programına Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın da katılacağını belirten Murat Koçak “14. Çocuk Meclisi’nin açılış konuşmasını Türk İş Genel Sekreterimiz ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak yapacak. Çocuklarımız diğer ülkelerden gelen arkadaşları ile birlikte eğlenip, bütün etkinliklerde tatilin tadını çıkaracaklar. Aynı zamanda Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 14. Çocuk Meclisi anısına hatıra ormanı oluşturulacak. Çocuklarımız Otel’den ayrılmadan Anıtkabir ziyareti yapacaklar ve sonrasında çocuklarımız bölgelerine dönecekler. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemizde 1000 Metal Çocuk üyemiz bulunmaktadır” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10