Volkan Sipahi’de Tekirdağspor’da

Tekirdağspor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor forması giyen Volkan Sipahi’yi kadrosuna kattı.

12.07.2013 20:21:00 0
Volkan Sipahi’de Tekirdağspor’da
 İKİ GOL ATTI
Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Tekirdağspor geçtiğimiz sezon Bartınspor’un başarısı için ter döken Volkan Sipahi ile anlaştı. Sultangazispor alt yapısında futbol hayatına başlayan Sipahi, Zeytinburnuspor, Bağcılarspor ve son olarak da Bartınspor forması giydi. Sağ ve sol kanat oynayabilme özelliğine sahip yirmi üç yaşında ki sporcumuz; geçen sezon takımının oynadığı yirmi altı maçın yirmi altısında da forma giyerek iki gol atma başarısı gösterdi.

HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Yardımcı Antrenör Bülent Daşdan katıldı.Volkan Sipahi imza töreni sonrası yaptığı konuşmada: “Tekirdağspor’a transfer olmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük ve hedefi olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Umuyorum ki güzel bir aile ortamında mücadelemizi vererek, takımımızı hep beraber hak ettiği yere taşıyacağız.” İfadesini kullandı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10