Kurban tedbirleri masaya yatırıldı

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen toplantıda Trakya Bölgesinin 2013 yılı kurbanlık hayvan sayıları ve hayvan hareketleri ele alındı.

Tekirdağ 17.07.2013 23:22:00 0
Kurban tedbirleri masaya yatırıldı
 HAYVAN HAREKETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Habip Can başkanlığında yapılan toplantıya Hayvan Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Dr. Nahit Yazıcıoğlu, Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak, Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hakan Keçeci, Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş, İl Müdür Yardımcıları Serkan Alkan ve Hüseyin Kantar, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Tayfun Uzun, Edirne Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hasan Zeren, Kırklareli Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şerafettin Uçar ve İstanbul Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Adnan Tepe katıldı.

HAYVAN POTANSİYELLERİ
Toplantıda bölgemiz hayvancılığı, 2011 ve 2012 yılları Kurban Bayramı döneminde kesilen ve diğer illere sevk edilen hayvan sayıları, 2013 yılı Kurban Bayramı öncesi ve sonrası alınması gerekli tedbirler ile bölge illerinin kurbanlık hayvan potansiyelleri / yeterlilikleri de görüşüldü.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10