Ertem son noktayı koydu

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Teşkilatının birlikte yürüttükleri esnaf ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Ertem, iş yerleri önündeki kaldırımların, esnaf tarafından

Çerkezköy 17.07.2013 23:25:00 0
Ertem son noktayı koydu
 Çerkezköy Haber – Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem,  kaldırımlar konusunda Belediye Meclis kararının uygulanacağını, bu konuda artık hiç kimseye eskisi gibi davranılmayacağını söyledi.

İKİ METRE BEŞ SANTİM OLMAZ
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen esnaf ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün saat 17.30’da düzenlenen ziyarete Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem,  AK Parti Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Bahçekapılı, Vahdet Akın ve Mustafa Karataş katıldı. Barbaros Caddesi’nde yapılan ziyaretlere damgasını kaldırım işgali vurdu. Belediye Başkanı Ertem, Barbaros Caddesi üzerinde bulunan ve kaldırımları rast gele işgal eden esnafı bizzat uyardı. Vatandaşın bu konuda kendisine şikâyette bulunduğunu belirten Ertem, “Bundan sonrası için kaldırımlar bu şekilde kullanılmayacak. Bu konuda meclisimizin kararı var. Meclis işletme sahibine iki metre hak tanımıştır. İki metreyi istediği gibi kullanan vatandaşımızın, bu ölçüyü beş santim geçmesine müsaade etmeyeceğiz.”dedi. 

Haber / Türker ÖZKAN   

0282 726 91 91
0282 747 65 10