MYO’da devir teslim

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yükseokokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek, görevi Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş?

Çerkezköy 18.07.2013 23:24:00 0
MYO’da devir teslim
 HEDEFLERİNE DAHA HIZLI YÜRÜMEYE DEVAM EDECEK
Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek, “ÇEMYO’da 5 yıl görev yaptım. 15 Temmuz itibari ile Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş arkadaşımız yerime atandı. İnşallah Ercan hocamızla birlikte ÇEMYO, hedeflerine daha hızlı bir şekilde yürümeye devam edecektir” dedi. Ercan Buluş’a hayırlı olsun dileklerini sunan Özek, “ÇEMYO Müdürlük Mührünü emin ellere teslim ediyorum. Bu nedenle içim rahat” ifadelerini kullandı.

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Ercan Buluş da, Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek’e bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek “Kendisi bizlere çok iyi durumda olan bir Meslek Yüksek Okulu bıraktı. Gözü arkada kalmasın. Okulumuzun çok daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan sonraki süreçte Ziya Özek ile irtibatı koparmayacağız. Kendisini rahat bırakmayacağız. Her fırsatta görüşlerini almak için kapısını çalacağız. Görev sürem boyunca Çerkezköy için öğrenciler ve öğretim görevlileri ile birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.

PLAKET TAKDİM ETTİ
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş tarafından Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek’e çiçek verildi. Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek de daha sonra Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a Müdürlük Mührünü teslim etti. Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek, Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, ÇEMYO Genel Sekreteri Ali Ağbal ve öğretim görevlileri Meslek Yüksek Okulu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

ERCAN BULUŞ KİMDİR?
1966 yılında Vize’de dünyaya geldi. İlk, orta, lise ve lisans eğitiminin ardından akademik hayatına 1993 yılında Trakya Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başladı. 1995 yılında yardımcı doçent doktor unvanını aldı. Namık Kemal Üniversitesi’nin kurulmasıyla 2008 yılında Trakya Üniversitesi’nden ayrılarak Namık Kemal Üniversitesi’nde göreve başladı. Daha sonra Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’nde, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Buluş, İngilizce biliyor.  

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10