Kovalamaca Çerkezköy’de son buldu

Çorlu’da Çelikkaya İnşaat’tan önceki gece saat 24.00 sıralarında inşaat malzemesi çalan şüpheliler, firma sahiplerinin olayı fark etmesi üzerine Çerkezköy istikametine doğru kaçmaya başladÄ

Çerkezköy 18.07.2013 23:25:00 0
Kovalamaca Çerkezköy’de son buldu
 İNŞAAT MALZEMELERİNİ POLİS ARACINA ATTILAR
Çelikkaya İnşaat’tan inşaat malzemeleri alarak kaçan 3 şüpheli, Silivri istikametine doğru kaçmaya başladı. Şüpheliler, çaldıkları malzemeleri kendilerini otobanda takip eden polis araçlarının üzerine attı. Bir ara aracı durduran şüpheliler, kendilerini takip eden polisleri atlatmak için geriye doğru gitmeye çalıştığı esnada polis aracına çarptı. Kazada bir polis memuru ezilme tehlikesi atlatırken, polis aracında maddi hasar meydana geldi. Polisin havaya ateş açmasına rağmen kaçmaya devam eden ve rotayı Çerkezköy’e çeviren şüpheliler, Çerkezköy polisinin de devreye girmesi ile Tepe Emlak Konutları mevkiinde çembere alındı.

100’E YAKIN POLİS ŞÜPHELİLERİ ARADI
Polis ekiplerinin takibinden kurtulmaya çalışan şüpheliler çıkmaz sokağa girdiklerini fark edince içinde bulundukları 34 RDZ 88 plakalı kamyonetten inerek, aracı çalışır vaziyette bırakıp kaçmaya çalıştı. Çalışır vaziyetteki kamyonet kaldırım kenarındaki sete çarparak durabildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin sorgulamasını yaptıkları plakanın bir römorkora ait olduğu ortaya çıktı. Çevrede şüphelilerin yakalanması için 100’e yakın polisin başlattığı aramalarda zanlılardan biri Çaylak Sokak’ta saklandığı kömürlükte yakalandı.

ARAÇ ATAŞEHİR’DEN ÇALINMIŞ
Aramalarını sıklaştıran ekipler bir saat sonra bir başka zanlıyı daha kıskıvrak yakaladı. Aracın 13 Temmuz’da Ataşehir’den çalındığı, araç plakalarının da boyayla değiştirildiği ortaya çıktı. Hırsızlık olayına karışan C.G. ve H.S. polis tarafından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin hırsızlık olayında kullandığı kamyonetin orijinal plakasının 34 RCH 58 olduğu ve aracın Ali Abbas S. adına kayıtlı olduğu öğrenildi. Polis, diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10