Tek yapmanız gereken işinizi sevmek

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Gözde Kayabülbül’ün verdiği seminerde yeni polis memurları, atanmış oldukları birimlerde bilgilere daha kolay ulaşabilmek, kaygı ve tedirgi

Tekirdağ 24.07.2013 00:12:00 0
Tek yapmanız gereken işinizi sevmek
 Çerkezköy Haber - Tekirdağ İl Merkezi’nde yeni göreve başlayan Polis Memurlarına yönelik, atanmış oldukları birimlerde adaptasyon sürecini kısa atlatmaları ve daha verimli hizmet vermeleri amacıyla Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği koordinesinde seminer düzenlendi.

SİZİN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
Seminer sonunda İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, “Mesleğimizin hiyerarşi ve disiplin mesleğidir. Bunun yanında meslek içerisindeki birliktelik, kardeşlik ve dostluğun çok önemli yeri var” dedi. İl Merkezi’nde ve İlçelerde güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Ali Yılmaz, “Mesleğin başında böyle bir ilde göreve başlamanın büyük bir şanstır. Meslek hayatınızda başarılı olmanızı istiyoruz ve öncelikle yapmanız gereken işinizi sevmenizdir” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
İl Emniyet Teşkilatı’nın büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin birer ferdi olduklarını söyleyen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, “Bundan sonraki mesleki, sosyal ve özel yaşamlarına daha da dikkat ederek özen göstermeli ve Teşkilatımızın onurunu, gururunu her zaman en üstte tutarak yaşamınızı bu doğrultuda sürdürmelisiniz” dedi. Yılmaz, polis memurlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10