Samsunlular Derneği’nin iftarına yoğun katılım

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Samsunlular Derneği düzenlediği iftar programında Çerkezköy protokolünü ve dernek üyelerini buluşturdu.

Çerkezköy 25.07.2013 01:25:00 0
Samsunlular Derneği’nin iftarına yoğun katılım
 DERNEK BİNASI ÖNÜNDE DÜZENLENDİ
Namık Kemal Bulvarı üzerinde Dernek Binası önünde önceki akşam düzenlenen iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, Metin Dönmez, Ensar Sivri, Aktaş Güler ve Cevdet Aydemir, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel,  Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, partilerin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katıldı.
 
HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN
Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin düzenlendiği iftar programına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, çoğu vatandaş iftarını ayakta yapmak zorunda kaldı. İftar duasının ardından günün anısına bir konuşma gerçekleştiren Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, “Bugün bu kadar kişinin iftarımıza iştirak edeceğini hesap edemedik. Hepinizin ayaklarına sağlık. Derneği bu mahalleye taşırken bu kadar ilgi olacağını biliyorduk. Hatta her konuşmamızda vurguluyorduk. İftarımızda yemek yiyemeyen aç kalan vatandaşlarımız oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bu bizim için büyük bir tecrübe oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
HAVADA KALMASIN DİYE YAPTIK
Çerkezköy’de Gençlik ve Kadın Kollarını kurmak için iddialı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bayram, “Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem açılışımızda bu konuya vurgu yapmıştı. Özellikle kadınlarımızın dernek içinde yer almalarını, erkeklerin ise dernekleri sadece kumar oynama yeri olarak görmemelerini istedi. Biz konuşulanlar havada kalmasın diye elimizden geleni yaptık. Bundan dolayı ekibime ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
SPOR KULÜBÜNÜ KURDUK
Dernekçiliğin yanında spora da destek verdiklerini ifade eden Bayram, “Özellikle son zamanlarda biz gençlik kolları olarak güreş, futbol, voleybol, basketbol ve uzak doğu sporu derken yaptığımız çalışmalarla aslen Samsunlu olan Yaşar Doğu’nun ismini Çerkezköy’de ölümsüzleştirdik. Çerkezköy Samsunlular Derneği Yaşar Doğu Gençlik ve Spor Kulübü resmileşmiş durumdadır. Bununda müjdesini buradan vermek istiyorum. İnşallah bir daha ki iftar programında en ufak rakamı binden açacağız. İlginize yetişebilmek için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10