Ramazan kardeşliğin güçlendiği aydır

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, iftarını vatandaşlarla birlikte açmaya devam ediyor. Dün Fatih Mahallesi’nde 3.’sü gerçekleştirilen iftar programında konuşan MHP Çerkezk?

Çerkezköy 25.07.2013 01:30:00 0
Ramazan kardeşliğin güçlendiği aydır
 Çerkezköy Haber - MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Fatih Mahallesi’nde açtıkları iftar sofrasında kendilerini yalnız bırakmayan tüm mahalle sakinlerine ve partililere teşekkür etti.  

3’ÜNCÜ İFTAR PROGRAMI
İlki Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Camii yanında düzenlenen iftar programının, 2.’si Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirilmişti. MHP İlçe Teşkilatı iftar sofrasını bu kez Fatih Mahallesi sakinleri için kurdu. Buradaki iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı. Fatih Mahallesi’ndeki iftar programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Fatih Mahallesi Muhtarı Özcan Cengiz, partililer ve mahalle sakinleri katıldı. 

RAMAZAN AYI KARDEŞLİK AYIDIR
İftar sonrası konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “İlçe Teşkilatımızın düzenlediği bu iftar programında bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet, bereket, kardeşlik, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayı on bir ayın sultanıdır. Bu güzel ve anlamlı günde soframızı sizlerle paylaştığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

KIZILPINAR VE VELİKÖY’DE DE İFTAR VERECEĞİZ
Koray Önsel, toplam on mahallede 5 bin vatandaşa iftar vermeyi hedeflediklerini belirterek, “Bu çerçevede Gazi Mustafa Kemal Paşa, Yıldırım Beyazıt ve Fatih mahallelerinde kurduğumuz iftar soframızı, Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa, Fevzipaşa, Bağlık, İstasyon ve Cumhuriyet mahallelerinde de kurup iftarımızı halkımızla açmaya devam edeceğiz. Ayrıca Kızılpınar ve Veliköy’de de vatandaşlarımızla iftarımızı birlikte açacağız” dedi. Ramazan ayı mutluluğunun paylaştıkça çoğalacağını söyleyen Koray Önsel, “Biz de mutluluğumuzu Çerkezköy’de her mahallede birer iftar programı yaparak çoğaltmayı hedefliyoruz. Cenabı hak tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul eylesin” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10