“Ah Evlendim- Vah Evlenemedim” beğeni topladı

Çerkezköy Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında üçüncü programın konuğu olan ünlü Tiyatrocu Veysel Diker ve Hülya Şen, “Ah Evlendim- Vah Evlenemedim” adlı müzikli güldürü programla Çe

Çerkezköy 26.07.2013 03:29:00 0
“Ah Evlendim- Vah Evlenemedim” beğeni topladı
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl da hız kesmeden sürüyor.

ÇERKEZKÖYLÜLER ANFİ’Yİ DOLDURDU
Çerkezköy Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında geçen hafta Bursa Müftüsü İlahiyatçı- Prof. Dr. Mehmet Emin Ay,  `İslam`da Aile` konulu konferansı ile Çerkezköylülerle buluşurken, etkinliklerin üçüncü ayağı da önceki akşam Çerkezköy Anfi Tiyatro'da gerçekleşti. Katılımın çok yoğun olduğu programda, vatandaşlara çay ve kahve ikramları yapılırken etkinlik sihirbaz gösterileri ile start aldı.

TAM NOT ALDI
Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin 3.’sü illizyonist Yeşim Obüs ve oğlu Kaan Obüs’ün gösterisi ile başladı. Anne oğul anfiyi dolduranlara neşeli saatler yaşattılar. Yaptıkları nefis gösteri ile Çerkezköylüleri hayrete düşüren sihirbaz aile izleyicilerden tam not aldı. Yaptığı illüzyonlarla çocukları hayretler içinde bırakan Yeşim ve Kaan Obüs, çocukları benzer hareketleri denememeleri konusunda uyardı. Gösterinin sonunda ise sahneye çıkan kukla Alican yaptığı konuşmalarla da davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

KAHKAHA TUFANI ESTİ
Sihirbaz gösterinin ardından pek çok dizide yer alan ünlü tiyatrocular Veysel Diker ve Hülya Şen “Ah Evlendim- Vah Evlenemedim” adlı günümüz evliliklerini mizahi bir dilde anlatan müzikli güldürü ile seyirci karşısına çıktı. Seyircinin de oyuna dahil edilerek, zaman zaman rol aldığı güldürü büyük beğeni toplarken oyuncular vatandaşlardan büyük alkış aldı.

ÇOCUKLAR SAHNEYİ DOLDURDU
Oyuncuların performansıyla yetişkinlerin yanı sıra çocuklar da keyifli vakit geçirirken, ekibin çocukları sahneye davet etmesiyle sahne bir anda çocuklarla doldu taştı. Çocuklar dans ederek bol bol eğlenme imkanı buldu. Bir saatlik programın sona ermesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. İnce, programa olan yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek,  ''Etkinliklerimizin bir sonraki programı 29 Temmuz Pazartesi Amfi Tiyatro'da saat 21.30'da şiirin dev ismi Bedirhan Gökçe tarafından gerçekleştirecek şiir dinletisi ile devam edecek. Programımıza tüm halkımız davetlidir'' dedi.

ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK BEĞENDİLER
Çerkezköy halkı ile kendilerini buluşturan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e ve ekibine teşekkür eden ünlü tiyatrocu Veysel Diker, Çerkezköy'ü çok sevdiklerini ifade ederek, ''Bu akşam burada çok güzel bir oyun gerçekleşti. Sizler kadar bizler de çok eğlendik. Bizleri sizler ile buluşturarak, bu güzel gecenin ortaya çıkmasını sağlayan başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem ve Çerkezköy Belediyesi yetkililerine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler ekip olarak, Çerkezköy'ü ve sizleri çok sevdik. Başka etkinliklerde tekrar buluşmak temennisi ile buradan ayrılıyoruz'' diye konuştu. Program vatandaşların tiyatrocularla fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi. Saat 21.30’da başlayan programa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ,  Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10