Yaz Okulu Sona Erdi

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Gülerçin Koleji yaz okulu ikinci dönem etkinlik programında öğrenciler velilerin karşısına çıktı. Birbirinden güzel yarışmaların ve dansların yer ald

26.07.2013 21:03:00 0
Yaz Okulu Sona Erdi
 UMARIM MUTLU OLURSUNUZ
 Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji yaz okulu ikinci dönem sonu etkinlik programı önceki gün gerçekleştirildi. Dün saat 14.00’da okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe okul öğrencileri, veliler ve yabancı öğrenciler katıldı. Program öncesinde konuşan okul müdürü Süleyman Sezgin, yaz dönemi okulunun ikinci dönemi ve yaz kampını birleştirdiklerini belirterek, “Bugün yurt dışından gelen öğrencilerimizi de uğurlayacağız. Tüm öğrenciler düzenlenen bu etkinlik ile doya doya eğlenecekler. Veliler olarak sizlerde umarım mutlu olacaksınız. En kıymetli varlıklar evlatlarınızdır ve evlatlarınızın bir şeyler başardığını görmek bizler kadar sizleri de mutlu edecektir” dedi. Okul kayıtlarının devam ettiğini belirten Sezgin, tüm öğrencilere iyi eğlenceler diledi.
 
SERTİFİKALAR VERİLDİ
 Okul Müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmasını tamamlamasının ardından ilk olarak yaz okulu öğrencilerinin yaz boyunca gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerin yer aldığı slayt gösterimi gerçekleştirildi.  Slayt sunumunun ardından okulun anasınıfı öğrencileri hazırladıkları mantarlar isimli rondu ile izleyicilerle buluştular. Anasınıfı öğrencilerinin gösterilerini tamamlamasının ardından yaz okulu 2. dönem öğrencilerin sertifikaları kendilerine takdim edildi.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Program Müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler yönetiminde yaz okulu öğrencilerinin düzenlediği müzik dinletisi ile devam ederken, uluslar arası gençlik kampı öğrencilerinin sergiledikleri dans figürleri de izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Dans gösterisinin son ermesinin ardından Müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler öğrencilere sertifikalarını takdim ettiler. Düzenlenen programın sonunda ise öğrenciler sırasıyla sandalye kapmaca, yumurta kapma yarışı, balonla dans yarışı, değiştir yarışması, halat çekme ve serbest dans etkinliği ile gönüllerince eğlendiler.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10