Koçak’tan Buluş’a hayırlı olsun ziyareti

Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, çiçeği burnunda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a hayırlÄ?

Çerkezköy 26.07.2013 21:05:00 0
Koçak’tan Buluş’a hayırlı olsun ziyareti
 ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, önceki gün Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş'u ziyaret etti. Buluş’a yeni görevinde başarılar dileyen Koçak, Türk Metal Sendikası’nın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Türk Metal olarak eğitim konusunda çok hassas olduklarını ifade eden Koçak, “Çocuklarımıza önem veriyoruz” dedi.
 
ÇALIŞMALARDAN BAHSETTİ
Türk Metal Sendikası üyelerinin çocuklarına hafta sonları okuldaki derslerine destek olması amacı ile ücretsiz kurslar verildiğini söyleyen Murat Koçak, “En son Metal Çocuk Arkadaş Kulübü üyeleri Ankara’da eğitim ve tatil amaçlı çok güzel 1 hafta geçirdiler” dedi. Genel ve yerel gündeme ilişkin konularının da konuşulduğu ziyarette Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Genel Sekreteri Ali Ağbal, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu hocaları ve İlçe Jandarma Komutan Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal de yer aldı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10