Bir mesaj at, bir hayal gerçekleştir

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bir hayalini gerçekleştirmek ve önemli bir ihtiyacını gidermek için farklı bir organizasyona imza attıklarını ifade etti.

Çorlu 28.07.2013 19:23:00 0
Bir mesaj at, bir hayal gerçekleştir
 İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim hayatında yardımcı olmak için hazırlanan bu güzel ve özel proje telefonların kısa mesaj servisiyle hayat buluyor. TÜMKASDER yazıp telefonlarından 7979 ‘a mesaj gönderenler bu küçük bağışlarıyla onlarca öğrencinin önemli bir ihtiyacını gerçekleştirmiş oluyorlar. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan binlerce aile ihtiyaçlarını bir şekilde gündeme getiremiyorlar. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bulunmasının, onların ihtiyaçlarının giderilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “TÜMKASDER olarak ince eleyip sık dokuyarak ulaştığımız gerçek muhtaçlara biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca rahat bir şekilde hareket edebilmeleri bizim için çok önemli dedi.
 
GENÇLİĞİNE YATIRIM YAPMAYAN NESİLLER YOK OLMAYA MAHKÛMDUR
Bu projeyle çok önemli bir kazanım elde edeceklerini ve onlarca öğrenciye yardım eli uzatacaklarını belirten Murat Çalık, “Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Geleceğimizin teminatı gençlerimize şimdiden yatırım yapmak geçmiş ile gelecek arasında köprüler oluşturmaktır. Gençliğine yatırım yapmayan nesiller gelecekte yok olmaya mahkûmdur. Biz de şimdiden geleceğimize yatırım yapabilmenin formüllerini aramalıyız” diye konuştu.
 
YAPTIĞINIZ YARDIMIN KÜÇÜKLÜĞÜNE TAKILMAYIN
Çalık şöyle devam etti: “Bizim için küçük ve önemsiz bir rakam belki de ülkemiz için çok önemli makamlara ve mevkilere gelecek bir gencimiz için çok büyük şeyler ifade edebilir. Bu sebeple yaptığımız yardımın küçüklüğüne takılmadan geleceğimiz için ne kadar ehemmiyetli olacağını dikkate alarak yardımımızı gerçekleştirmeliyiz. Bu nedenle kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin telefonundan TÜMKASDER yazıp 7979 ‘a kısa SMS göndermesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10