Ak Kardeşler çalışanları iftarda bir araya geldi

18 yıldır inşaat, hafriyat ve inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Ak Kardeşler İnşaat yöneticileri ve çalışanları Şanlıurfa Kebap’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 28.07.2013 19:41:00 0
Ak Kardeşler çalışanları iftarda bir araya geldi
TAM KADRO KATILDI
Şanlıurfa İskender Kebap’ta önceki gün düzenlenen iftar yemeğine Akkardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Ak, Genel Koordinatör Süleyman Ak, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ak, Harun Ak, Habip Ak, Şirket Müdürü Ziya Polat, Finans ve İdari İşler Sorumlusu Muhammed Yılmaz, , Satınalma Sorumlusu Gürbüz Günel, Sevkiyat Sorumlusu Yakup Doğan, Hafriyat Grubu İdari Personeli Şeref Gürses, Satış Görevlisi Oğuzhan Turhan ve tüm personel tam kadro katıldı.
 
BİZ BİR AİLEYİZ
İftar programında konuşan Ak Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Ak “20 yıldır çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere destek olan tüm personelimize, dostlarımıza, müşterilerimize minnettarız. Biz bir aileyiz, bizi bir arada tutan işte bu manevi ruh ve birlikteliktir. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Ramazanınız hayırlı olsun” dedi. Yemek duasının ardından personelle teker teker tokalaşan yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Kebap viletmecisi Mehmet Sait Tabala’ya da teşekkür etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10