Merkezde 6 Bin Kişilik Dev İftar

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen geleneksel sokak iftarlarının bir sonra ki durağı Tekirdağ Merkez İlçe oldu. Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı dev iftarda vatandaÅ?

Tekirdağ 29.07.2013 19:33:00 0
Merkezde 6 Bin Kişilik Dev İftar
 İFTARA KADAR ESNAF ZİYARETİ
Tekirdağ’da yapılacak olan geleneksel sokak iftarları programı öncesinde Tekirdağ Ak Parti İl Başkanlığı’nda buluşan teşkilatlar toplam 7 gruba ayrılarak Tekirdağ’ın her mahallesine dağıldılar. Tekirdağ’ın çeşitli bölgelerine dağılan gruplar iftara kadar Tekirdağlı vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek onların dertlerini dinledi. Tekirdağ Sahil dolgu alanında hazırlanan 6 bin kişilik sofralar tıklım tıklım doldu. 6 bin kişinin katıldığı Sokak İftarına Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Küçükçekmece Belediye Başkanı, Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, Tekirdağ Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, Ak Parti Tekirdağ ve İstanbul teşkilatları ve çok sayıda Tekirdağlı katıldı. İftar Programında konuşan Emrah Tunca “ Bugün burada siz değerli Tekirdağlı hemşerilerimiz ile iftar yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepinizin ramazan ayının mübarek olmasını gönülden diler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
 
İFTAR PROGRAMLARI ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR
Tekirdağ Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca’nın konuşmasının ardından sahneye çıkan Ahmet Kambur, “Ramazan ayının bu kıymetli günlerini yaklaşık olarak 1 haftadır beraber geçiriyoruz. Her gün orucumuzu bir başka ilçemizde açıyoruz. Bugün burada 6 bin kişi ile aynı sofrada oruç bozmanın mutluluğunu bizler ile paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Her gün farklı ilçede yapmış olduğumuz iftar programları çok verimli geçiyor. İftar programları öncesinde vatandaşlarımızı ve esnafımızı gezerek onları dinliyoruz ve sevinçlerini, üzüntülerini paylaşıyoruz” dedi. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen geleneksel sokak iftarının ardından Sahil dolgu alanda kurulan sahnede Tekirdağlı vatandaşlara kültür şöleni yaşatılarak Sokak iftarı programı son buldu.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10