Bayhan, veda ziyaretlerine başladı

Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 29.07.2013 19:34:00 0
Bayhan, veda ziyaretlerine başladı
 “GÜZEL DOSTLUKLAR KAZANDIM”
Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı görevinden Mersin Vali Yardımcılığı’na atanan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan dün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti. Çerkezköy’de bulunduğu üç yıllık süre zarfından herkesin kendisine destek olduğunu ifade eden Kaymakam Bayhan, “Çerkezköy’de görev yaptığım süre zarfında çok güzel dostluklar kazandım. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
PLAKET TAKDİM ETTİ
Mersin Vali Yardımcılığı’na atanan Ayhan Bayhan’a yeni görev yerinde başarı dileklerini ileten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, aynı zamanda Çerkezköy için yaptığı çalışmalardan dolayı da Kaymakam Bayhan’a teşekkürlerini sundu. Kaymakam Bayhan’ın iyi bir dost olduğunu ifade eden Koçak, “Bizler de sizi her zaman güzel anılarla hatırlayacağız” dedi. Günün anısına Koçak, Kaymakam Bayhan’a sendikaya ait bakır işlemeli plaket takdim etti. Kaymakam Bayhan şubeden ayrılırken, Koçak ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve şube çalışanları ile tek tek tokalaşarak vedalaştı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10