Kozuva Kardeşler iftarını Tekirdağ Ramada Otel’de açtı

Sektöründe Çerkezköy ve Trakya'nın önder firmalarından biri olan Kardeşler Şirketler Grubu, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl Tekirdağ Ramada Otel’de verdi. Yaklaşık bin kişinin kat

Çerkezköy 29.07.2013 19:35:00 0
Kozuva Kardeşler iftarını Tekirdağ Ramada Otel’de açtı
 Çerkezköy Haber - Her yıl farklı bir mekânda iftar yemeği düzenlemeyi gelenek haline getiren Kozuva Şirketler Grubu Yönetimi, Kız Kulesi, Edirne Sarayiçi ve Silivri Klassis Otel’in ardından bu yıl da konuklarını Tekirdağ Ramada Otel’de ağırladı.
 
DAVETLİLER MEHTERANLA KARŞILANDI
İftara katılan davetlileri kapıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde karşılayan Kozuva Şirketler Grubu sahipleri Kozuva Kardeşler, iftar boyunca masaları tek tek dolaşarak konukları ile yakından ilgilendiler. Bine yakın davetli, Ramada Otel fasıl grubunun seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler eşliğinde iftarını açtı. İftar programında yemek duasının ardından konuşan Kardeşler Yapı Koordinatörü İsmail Helvacıoğlu, Kardeşler Yapı olarak misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek davetlilere hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.
 
HEDEFİMİZ ÜLKENİN LİDER KURULUŞLARINDAN BİRİ OLMAKTIR
Kozuva Şirketler Grubu’nun öncelikli hedeflerinden birisinin de bölgenin ve yapılan yurt dışı yatırımlarıyla da ülkenin lider kuruluşlarından biri haline gelmek olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, “Bu hedefimize ulaşmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Desteğinizden olayı hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Kozuva şirketler Grubu’nun İftar yemeği davetine icabet eden herkese teşekkür eden İsmail Helvacıoğlu, “Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi. Helvacıoğlu, konuşmasını basın mensuplarının ’24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı’nın 105. Yıldönümü ve Basın Bayramı’nı kutlayarak noktalandırdı.   
 
YENİLİKÇİ İŞ ANLAYIŞIMIZ İLE KARŞINIZDAYIZ
İftar yemeğinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ise Kozuva Kardeşlerin en küçüğü olan Emre Kozuva’dan geldi. Kozuva Şirketler Grubu’nun sürekli gelişerek yer aldığı sektörde sadece var olmayı değil, aynı zamanda en iyi olmayı hedeflediğini ifade eden Emre Kozuva, “Yenilikçi iş anlayışımız ile farklılık sağlayarak daima ön planda olmayı amaçlayan geleneğimizle karşınızdayız. Ticari ve Sınai yatırımlara olan bu bakış açımız bizi ‘Kozuva Şirketler Grubu’ iş modeliyle yolumuza devam etme kararı almaya yöneltmiştir” ifadelerini kullandı.
 
KOZUVA ŞİRKETLER GRUBU ÇATISI ALTINDAKİ ŞİRKETLER
Kozuva Şirketler Grubu’nun çatısı altındaki şirketler hakkında bilgi veren Emre Kozuva, “Kardeşler Yapı Sanayi inşaat malzemelerinde perakende satış yaparken, Kardeşler Yapı Pazarlama ise toptan satış yapıyor. Kozuva Kardeşler Yapı, Çanakkale Seramik Çorlu Bayiliği’ni üstlenirken, Bross Tekstil ise ürettiği çorapları 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. Danış Kozuva Gayrimenkul 280 daire ve 42 dükkandan oluşan yaşam alanı projesini üretirken, Favori İşletmecilik ise Somali Mogadishu Havaalanı işletmeciliğini yapıyor” diye konuştu.  
 
HEP EL ELE OLMAK DİLEĞİYLE
İftar programına katılan bayi ve tedarikçilerle birlikte gün geçtikçe büyüyen, bütünleşen ticari faaliyetlerle hep el ele olmayı temenni eden Emre Kozuva, “Bugün burada göstermiş olduğunuz dostluğa, birlik ve beraberliğe, Ramazan ruhunu en güzel şekilde yansıtan bütünleşmeye canı gönülden teşekkür ederim” dedi.
 
İYİ Kİ DOĞDUN ELİFNAZ
Gecede ayrıca Kardeşler Yapı Koordinatörü İsmail Helvacıoğlu’nun kızı Elifnaz Helvacıoğlu için de mini bir doğum günü partisi düzenlendi. Küçük Elifnaz’ın 11 yaşına bastığı gecede, davete katılan ailelerin çocukları için Ramazan Ayı’nın olmazsa olmazlarından olan Karagöz-Hacivat Oyunu oynatıldı.   
 
MEHTER TAKIMI KONSER VERDİ
Konuşmaların ardından semah gösterileri ile devam eden Kozuva Şirketler Grubu İftar programında, davetlileri kapıda karşılayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi. Performanslarıyla davetlilerin büyük beğenisini kazanan mehter takımı, çaldıkları marş eşliğinde davetlilerin arasında dolaşarak konserini tamamladı. Konser sonrası davetliler yavaş yavaş otelden ayrılırken, ÇTSO’nun 70’lik Meclis Başkanı Taha Ülker ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, eşleri ile birlikte ÇTSO çalışanlarının bulunduğu masaya gitmeyi ve hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
 
BİN KİŞİ ORUCUNU BİRLİKTE AÇTI
Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleştirilen iftar programına Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem eşi Nuran Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çalışanları, TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO Meclis eski başkanlarından Zafer Avcılar, Bross Tekstil Ortaklarından Asım Yavuzarslan ve Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Kozuva Şirketler Grubu’nun iş ortaklarından Polisan, Kale Seramik, Kalekim, Fixkim ve GPD Armatür şirketlerinin Bölge Müdürleri, çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşım bin kişilik bir davetli grubu katıldı.
 
Haber / Kübra AŞIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10