AK Parti’de ŞOK

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Tekirdağ İl Gençlik Kolları tarafından görevden alındı

Çerkezköy 30.07.2013 22:40:00 0
AK Parti’de ŞOK
Bir süredir AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi ile girdiği polemikler sonucu yönetimle arasına mesafe giren İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, İl Gençlik Kolları tarafından görevden alındı. İftardan sonra duyulan görevden alma haberi Çerkezköy siyaset camiasında şok etkisi yaratırken, seçimlere kısa bir süre sonra yaşanan bu gelişmenin sebebi merak konusu oldu.
HELALLİK İSTEDİ
Olayın medya ve sosyal medyada duyulmasının ardından Mehmet Can Danyeli, sosyal medyadaki kişisel sayfasından görevden alınmaya ilişkin açıklama yaptı. Bir senelik görev süresi boyunca yaptıkları hizmetlerden bahseden Danyeli, tüm partililerden helallik istedi. Bunun bir son olmadığını ifade eden Dalyeli “Hepiniz hakkınızı helal ediniz, bu bir son değildir unutmayınız. Bizleri görevden alan genel merkezimize saygımız sonsuzdur. Bizler Başta başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan için varız. Bu ülke için varız. Partimizde normal üye olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10