Özkan: “Çerkezköy Bizimdir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, 2014 yılı Mart Ayı’nda yapılacak yerel seçimler ile ilgili iddialı konuştu. Seçime hangi aday ile girerler ise girsinler Çerkezköy’Ã?

Çerkezköy 31.07.2013 19:16:00 0
Özkan: “Çerkezköy Bizimdir”
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de seçim maratonu yavaş yavaş başlarken, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan’dan iddialı açıklamalar geldi. 7 ay sonra yapılacak yerel seçimler ile ilgili Çerkezköy Haber okuyucularına konuşan Özkan, “Kimse suyu bulandırmasın. Kazanacak parti belli. Çerkezköy’ü biz alacağız” dedi.
 
“ÇERKEZKÖY’Ü BİZ ALACAĞIZ”
Çerkezköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı için partilerinden Ensar Sivri, Metin Dönmez, Aktaş Güler ve Cevdet Aydemir’in başvurduğunu hatırlatan Özkan şunları söyledi: “Çerkezköy’ün önde gelen isimleri ilçemizde belediye başkanı olmak için partimizden üye oldular. Aralarında tatlı bir rekabet yaşanıyor. Ben buradan herkese seslenmek istiyorum. Bu yarıştan kim galip gelirse gelsin. Çerkezköy bizim olacak. Her türlü Çerkezköy bizimdir.”diye konuştu.
 
OY ORANI İLE İLGİLİ KESİN KONUŞMADI
Çerkezköy Belediye Başkanlığı koltuğuna kendi partilerinden bir adayın oturacağının altını Çizen Özkan, “Kaça kaç oy ile alırız bilmiyorum. Bu konuda kesin konuşamam. Ama oyların büyük bir kısmını alacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz seçimlerde yaşadığımız hayal kırıklığından eser kalmayacak. Bu seçimlerde hem bizim hem de seçmenlerimizin yünü gülecek” ifadelerini kullandı.
 
Haber/Kübra AŞIK
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10