Veliköy Belediyesi’nden personeline iftar

Veliköy Belediyesi personeli düzenlenen iftarda bir araya gelirken, yemeği tertipleyen Belediye Başkanı Hanifi Belindir, personeliyle birlikte iftar yaptığı için çok mutlu olduğunu dile getirerek “ Mübarek ayda pers

Çerkezköy 1.08.2013 19:41:00 0
Veliköy Belediyesi’nden personeline iftar
 Çerkezköy Haber  – Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir önceki akşam personeli için iftar yemeği tertipledi.
 
BELİNDİR YAKINDAN İLGİLENDİ
Veliköy Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine belediye personeli ve eşlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve meclis üyeleri de katıldı. Başkan Belindir, iftar yemeğine katılan tüm personeli kapıda karşılarken, hepsiyle yakından ilgilendi. Hep birlikte oruçların açılmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Düzenlediğimiz iftar programında vatandaşlarımıza hizmet eden mesai arkadaşlarım ile bir arada iftar yapmaktan dolayı oldukça mutluyum” dedi.
 
BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Hanifi Belindir, Veliköy’de belediyecilik adına yapılan her hizmetin altında meclis üyelerinin, birim müdürlerinin, memur ve işçi tüm çalışanların emeği olduğunu ifade etti. Ekip ruhu içerisinde başarılı hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan Belindir “Beldemizi el ve gönül birliği ile daha güzel yerlere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşan Ramazan Bayramını bu birlik ve beraberlik ortamında coşku ile yaşamanız dileklerimle başta Beldemiz, ülkemiz ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi hislerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10