Gülkaya, bu yıl da iftarını çalışanlarıyla açtı

Yıllık 100 milyon çift üretim kapasitesi ile dünyanın sayılı çorap üreticileri arasında yer alan sektöründe lider firma Bony Çorap, düzenlediği geleneksel iftar programıyla bu yıl da çalışanl

Çerkezköy 1.08.2013 19:42:00 0
Gülkaya, bu yıl da iftarını çalışanlarıyla açtı
 YEMEK DUASINI AKIN YILMAZ YAPTI
Bony Tekstil tarafından önceki gün personeline iftar yemeği verildi. Yemeğin ev sahipliğini Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya yaparken, fabrika bahçesinde verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. İftar yemeğinin ardından Yağmur Turizm’in sahibi Akın Yılmaz tarafından yemek duasının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Hasan Gülkaya tüm çalışanlarının mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
 
 
 
TIRNAKLARIMIZLA KAZIYA KAZIYA BUGÜNLERE GELDİK
Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirici yönüne vurgu yapan Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, gördüğü manzara karşısında tüylerinin diken diken olduğunu ifade etti. Bony Tekstil ailesi olarak bugünlere çalışanlarıyla birlikte tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiklerini söyleyen Gülkaya, “Çalışanlarımızla çok emek sarf ederek bu noktaya geldik" ifadelerini kullandı.
 
HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM
Tüm çalışanları ile gurur duyduğunu belirten Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi Hasan Gülkaya, “Bu süreç içerisinde benim de hatalarım olmuştur muhakkak. Sonuçta hepimiz insanız ve hata yapmak insana mahsustur. Bu nedenle eğer sizlere karşı bir hata yaptıysam, bir kusurum olduysa hepinizden tek tek özür diliyorum. Fakat şundan emin olabilirsiniz ki bugüne kadar hep adaletli olmaya gayret gösterdim. Sizler için elimden geleni yapıyorum, tüm gayretimi gösteriyorum. İnşallah bu birlikteliğimiz bozulmaz ve hep birlikte yaşayıp gideriz” diye konuştu.
 
SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ
İşçilerine ‘Sizler varsanız bizler varız’ şeklinde hitap eden Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gülkaya, bütün işçilerine emekler ve gösterdikleri özveri için ayrı ayrı teşekkür ederek, nice iftarlarda buluşmayı temenni etti. İftar programına Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercüment Ali Gülkaya, 2009 Ak Parti Kapaklı belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Başakşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Recep Cebe, Tetik Turizm sahibi Tuncay Tetik, Best Door Orman Ürünleri sahibi Mustafa Şevki Aksoy, fabrika müdürleri ve bine yakın Bony Tekstil çalışanı katıldı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10