Dini hırsızlığa alet ettiler

Kızılpınar’da iki eve Kur’an okuma bahanesiyle giren bir kadın evlerdeki ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.

Çerkezköy 2.08.2013 20:11:00 0
Dini hırsızlığa alet ettiler
 KAYIPLARA KARIŞTI
Olay geçtiğimiz gün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Aynı apartmanda farklı iki dairede ikamet eden Ö.T ve N.T. Kur’an okumak için evlerine aldıkları kimliği belirlenemeyen bir kadın tarafından dolandırıldı. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in alet edildiği olayda din istismarcısı hırsız evde bulunan ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.
 
EVDEN ÇIKMALARINI İSTEDİ
Ev sahiplerinden dışarıdan taş toplamaları ve kendisine su getirmelerini isteyen utanmaz hırsız, N.T.’ye ait daireden 6 adet yarım altın, 2 adet tam altın, 3 adet altın yüzük, 2 adet altın küpe, 1 adet altın saat ve 2 adet çeyrek altın ile Ö.T.’ye ait daireden de 7 adet cumhuriyet altını, 2 adet yarım altın, 2 adet burmalı bilezik, 1 adet çeyrek altın, 2 adet altın çocuk küpesi ve 1 adet de altın künyeyi el çabukluğuyla çaldı. 
 
JANDARMA UYARDI
İhbar üzerine hırsızlık olayının meydana geldiği binaya intikal eden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin en kısa zamanda yakalanabilmesi için geniş çaplı arama başlattı. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri vatandaşları, din istismarcılarına karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10