Yıllardır kardeşçe yaşıyoruz

Düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazileri ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Ramazan ayının bu son 10 günlük manevi hava içinde sizler gibi ‘Seçilmiş İnsanlarla’

Çerkezköy 2.08.2013 20:11:00 0
Yıllardır kardeşçe yaşıyoruz
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem önceki akşam Şanlıurfa Kebap Salonu’nda verdiği iftarda şehit aileleri ve gazileri ağırladı.
 
ŞEHİT AİLELER VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Belediye tarafından öncdeki gün düzenlenen iftar programına şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarından oluşan yaklaşık 150 davetli katıldı. Davetliler Çerkezköy Belediyesi çalışanları tarafından karşılanırken, ezanın okunması ile birlikte davetliler hep birlikte aynı sofrada oruçlarını açtı. İftarda yemek duası ise Uzunhacı Köyü şehidi Kamil Ünal’ın amcası Mustafa İnal tarafından okundu.
 
BİR ARADA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının son günlerine girildiğini ifade edere, “Ramazan’ın başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur. Bu son 10 günlük manevi hava içinde sizler gibi ‘Seçilmiş İnsanlarla’ bir arada olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
 
BU ÜLKENİN ORTAK PAYDASISINIZ
Ülke için canı pahasına savaşan gaziler ve şu anda aramızda bulunmayan şehitlerimizin aileleri sayesinde iftar sofrasının çok daha değerli hale geldiğini kaydeden Ali Ertem, “İnşallah sizlerle birlikte daha nice Ramazanlarda bir araya geliriz” diye konuştu. Davetlilerin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Ertem “Vatandaşlarımız Çerkezköy’e ülkenin çeşitli yerlerinden geldiler. Yıllardır farkında olmadan kardeşçe yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik ebede kadar devam eder. Buna en büyük katkı sizlerden gelecektir. Çünkü sizler bu ülkenin ortak paydasısınız” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10