Tekirdağ bayrama hazır

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr.Adem Dalgıç, Sahil Barbaros Yolu ile Merkez Hükümet Caddesi ve Peştemalcı Caddesi, Yüzüncü Yıl Mahallesi ve Altınova Mahallesi asfalt programının tamamlandığını,

Tekirdağ 4.08.2013 17:36:00 0
Tekirdağ bayrama hazır
 SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
Çiftlikönü’nde Şehit Yüzbaşı Mayadağlı Caddesi, Otogar ve Belediye Ek Bina Önü ile Şadırvan bölgesi ve Hacı İlbey Okulunun çevresinde de asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Dalgıç “Bayramdan önce tamamlayacağız demiştik” dedi. Dalgıç, vatandaşlara söz verdikleri gibi Çiftlikönü Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını Ramazan Bayramı öncesi tamamladıklarını ifade ederek “2013 yılını yol konusunda atılım yılı ilan etmiştik. Bu sözümüzü de gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Çiftlikönü Mahallesi için de Ramazan Bayramı öncesi tamamlayacağımızın sözünü vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Bayramdan sonra da yol çalışmaları belirli bir program dahilinde devam edecek” diye konuştu.
 
TÜM TEDBİRLERİ ALDIK
Bayramın 1. ve 2. Gününde otobüslerin ücretsiz olacağını açıklayan Dalgıç “Tekirdağlıların sorunsuz ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldık” dedi. Bayrama hazır olduklarını söyleyen Dalgıç, “Ulaşım hizmetleri, fen işleri, su ve kanalizasyon, mezarlık, itfaiye müdürlükleri ve operasyon birimleri ile birlikte bayram süresince nöbet sistemi ile faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10