CHP’li kadınlar kandil simidi dağıttı

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Üyeleri, her özel gün ve gecede olduğu gibi Kur-an’ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gün olan Kandil Gecesi’nde de belediye meydanında yaklaşık 3 bin ki

Çerkezköy 4.08.2013 18:17:00 0
CHP’li kadınlar kandil simidi dağıttı
 3 BİN ADET DAĞITTI
1001 geceden daha hayırlı olduğuna inanılan Kadir Gecesinde Allah'ın engin af, mağfiret ve rahmetinden yararlanmak isteyen binlerce kişi camilere akın etti. CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri de, Ramazan Ayı’nın 27’nci gününe rast gelen Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gün olan bu özel günde kandil simidi dağıttı.
 
BAŞKAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU
Belediye Meydanı’nda yaklaşık 3 bin kişiye kandil simidi dağıtmaktan oldukça mutlu olduklarını belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Türkiye’nin son günlerde zorlu bir virajdan geçtiğini söyledi. Çalışkan, “Ülkemiz son günlerde atlatılması zor olaylar ile karşı karşıya. Ama her şeye rağmen bugün yine hep birlikte omuz omuza durabiliyoruz. Burada önemli olan noktada bu zaten. Yaşadığımız onca olayı atlatabilmemiz için birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeliyiz. Her sorunun karşısında dim dik durmalıyız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10