MHP, iftar programlarına son noktayı koydu

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Bağlık mahallesinde kurduğu iftar sofrasıyla bu yılki Ramazan ayı programlarını sonlandırdı.

Çerkezköy 4.08.2013 18:19:00 0
MHP, iftar programlarına son noktayı koydu
 EDİRNE GEZİSİ DÜZENLENECEK
Çerkezköy’ün değişik mahallelerinde kurduğu iftar sofralarıyla yüzlerce kişiye iftar yemeği veren MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, iftar programlarını Edirne gezisiyle sonlandıracak. Önceki gün Bağlık Mahallesi Kuba Camii karşısında verilen iftar programında okunan ilahilerin ardından Ülkü Ocağı’ndan Sefa Kılıç’ın okuduğu dua ile oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından Ülkü Ocağı eski başkanlarından Recep Kardeş’in oğlu Salih Kardeş’in de dua okuduğu iftar programında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel; “Ramazan ayı dolayısıyla birkaç mahallede iftar yemeği verdik. Bugün burada siz değerli Bağlık Mahallesi sakinleri ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının kardeşlik, birlik beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizler de MHP olarak ilçemizde yaşayan herkesle iftar soframızı paylaşmak istedik. Allah tuttuğunuz oruçları ve yapmış olduğunuzu ibadetleri kabul etsin.” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftara MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP Bağlık Mahalle temsilcilerinden Fatih Berber, Kenan Ertem ve Erkan Serdaroğlu, Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Akın ve Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski Başkanı Edip Nurettin Akın ve yüzlerce mahalle sakini katıldı.
 
MEVLİT PROGRAMINA KATILDI
İftar yemeğine katılımın yoğun olmasından dolayı yemek kalmayınca MHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri iftarını, Çerkezköy Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yaptılar. 10 gün önce BBP eski ilçe başkanlarından Yılmaz Bulut’un kardeşi Sait Bulut’un vefatı dolayısıyla okunan mevlid programına katılan Önsel, Yılmaz Bulut’a başsağlığı diledi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10