Daha iyi hizmet için şimdi 'Sosyal Medya'da

26 Mayıs seçimlerinin ardından göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Süleyman Kozuva başkanlığındaki yeni yönetimi, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek adına bir yeniliğin altına dah

Çerkezköy 6.08.2013 00:13:00 0
Daha iyi hizmet için şimdi
 ÜYELER ANLIK OLAYLARDAN HABERDAR OLABİLECEK
Çağımızın en önemli kitle iletişim aracı haline gelen Sosyal Medya, şahısların yanı sıra birçok önemli kurum ve kuruluş tarafından da aktif olarak kullanılıyor. Kurumlar, hitap ettikleri kitlelere 'anlık' duyurular yapabilmek adına Sosyal Medya'dan fazlasıyla yararlanıyor. ÇTSO da kullanıma açtığı Facebook ve Twitter hesapları ile odaya bağlı bulunan yaklaşık 2 bin 500 üyeyi anlık gelişmelerden dakikası dakikasına haberdar etmeyi amaçlıyor.
 
SOSYAL MEDYA'DA DAHA AKTİF OLACAĞIZ
Dünyada teknolojinin hızla geliştiğini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Bizler oda olarak, gelişen teknoloji ve kitle iletişim araçlarına ayak uydurmak zorundayız. Sosyal Medya, gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza hızlı bir şekilde giren ve neredeyse hepimizin kullandığı bir mecra durumundadır. Bu nedenle ÇTSO Yönetimi olarak, üyelerimizle olan iletişimimizi artırmak adına Sosyal Medya'da daha aktif olma kararı aldık" dedi.
 
YENİLİKÇİ OLMAK İÇİN ÇABA SARFETTİK
Göreve geldikleri günden bu yana birçok yeniliğin altına imza attıklarını söyleyen Kozuva, "Bizler, sürekli yenilikçi olmak için çaba sarf ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Yönetim olarak amacımız, yapacağımız yeniliklerle değerli üyelerimize yararlı olabilmektir. Bu vesile ile üyelerimize, bizlere gösterdiğiniz alaka için teşekkürler ediyorum ve üyelerimizden Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmelerini rica ediyorum” dedi. Kozuva odaya ait Facebook ve Twitter hesaplarını açıkladı. Kozuva üyelerin ÇTSO'yu Facebook'ta; facebook.com/cerkezkoytso, Twitter'da; twitter.com/Cerkezkoytso adreslerinden takip edebileceklerini belirtti.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10