Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu

Ramazan Bayramı boyunca hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre Çerkezköy'de bayram boyunca her gün iki eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak.

Çerkezköy 7.08.2013 00:31:00 0
Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu
 Çerkezköy Haber - Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi olacak eczaneler belli oldu. Çerkezköy’de arife günü bir ve bayram boyunca her gün ikişer eczane nöbet tutacak.
 
 İŞTE NÖBETÇİ ECZANELER
Arife gönünde Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No: 42 adresinde hizmet veren Hakan Eczanesi açık kalacak. Bayramın birinci gününde ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak numara 6’da faaliyet gösteren Özkan Eczanesi ile İstasyon Mahallesi Güler Sokak numara 3-5’te faaliyet gösteren Zeliş Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.  
 
BAYRAM BOYUNCA 2’ŞER ECZANE NÖBETÇİ
Bayramın ikinci günü olan Cuma günü de Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelenk Sokak numara 5’te faaliyet gösteren Gaye Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi numara 116/26’da faaliyet gösteren Limon Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Naz Apartmanı numara 65’te faaliyet gösteren Selen Eczanesi ve Atatürk Caddesi numara 32’de bulunan Yeni Eczane’nin nöbet tutacağı Çerkezköy’de bayram sonrası Pazar günü ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak numara 6’da faaliyet gösteren Özkan Eczanesi ile İstasyon Mahallesi Güler Sokak numara 3-5’te faaliyet gösteren Zeliş Eczanesi nöbetçi olarak hizmet vereceği belirtildi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10