Bu bomba Ak Parti’nin elinde patlayacak

MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi ve partililer bayramın ikinci günü Cuma namazından sonra düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Çerkezköy 11.08.2013 22:17:00 0
Bu bomba Ak Parti’nin elinde patlayacak
 KATILIM YOĞUN OLDU
Bayramlaşma programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Eski Başkanlarından Eser Önsel, 2011 seçimlerinde MHP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Dr. Bahadır Baykal, Çerkezköy Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Recep Kardeş ve Fatih Berber, Ak Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin ile çok sayıda partili katılırken, MHP’li Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ise memleketinde olması dolayısıyla bayramlaşma programına katılamadı. Bayramlaşma programında konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, başta şehit aileleri olmak üzere tüm Çerkezköylülerin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutladı. MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak dolu dolu bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını söyleyen Önsel, “İnşallah bundan sonraki Ramazanlarda da Allah bize birlikte olmayı nasip eder” dedi.
 
EYLÜL AYINDA NETLEŞECEK
Aday adaylığı süreci ile ilgili de konuşan Önsel, “Eylül ayı ortası ya da Eylül ayı sonuna kadar yönetim olarak bir aday netleştireceğiz. Başvurular yapılır. O başvuruları değerlendirip bir aday belirleyeceğiz. Bize genel merkez tarafından söylenen de o şekilde. Siz bir aday nbelirlersiniz biz de o adayı kabul ederiz dediler. Bizim yönetim kurulumuz çok iyi isimlerden oluşuyor. Çerkezköy’deki siyasi partilere baktığmızda bu fark zaten ortaya çıkıyor” dedi.
 
ADAYLIK İÇİN BAZI GÖRÜŞMELERİMİZ VAR
Adaylık için görüştükleri bazı kişilerin olduğunu söyleyen Önsel, “Kriterlerimize uyan aday olursa onunla yola çıkacağız” diye konuştu. Ergenekon davası kararları ile ilgili de konuşan İlçe Başkanı Koray Önsel, “Ergenekon'un siyasi bir dava olduğu aşikar. İntikam duygusu besleyen bir dava diyebiliriz. Bizim de milletvekilimiz Sincan Cezaevi’nde. Tek suçunun bir törende ayağa kalkmamak olduğu da başbakan tarafından belirtilmiştir bir konuşmasında. İlla ki içlerinde suçlular vardır ama kurunun yanında yaş da yandı. Allah yardımcıları olsun. Adalet illa ki yerini bulacaktır. Dava daha bitmedi bunun temyiz süreci var. Adalet tecelli edecektir diye düşünüyoruz” dedi.
 
KİMSE ŞAŞIRMASIN
Seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsatan Önsel “MHP olarak çalışmalarımızın karşılığını görüyoruz. Seçimlerde çıkma yapacağız. Bu hareketin Çerkezköy’den Trakya’ya ve Türkiye’ye yayılacağını düşünüyoruz. Önümüzde 7 aylık bir süreç kaldı. Ondan sonra her şey belli olacak. 3 ay önce MHP’nin oy oranı yüzde 22 ile 27 arasındaydı. 3 ayda bu oranın daha da arttığını düşünüyoruz. Ak Parti’nin oyları düşecek çünkü tabanı olmayan bir parti. MHP’nin oyları yüzde 30-35 olursa kimse şaşırmasın” ifadelerini kullandı. 
 
BU BOMBA ELLERİNDE PATLAYACAK
Açılım süreci ile ilgili de konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Ak Parti’nin içinde olan bazı eski milliyetçiler de süreçten rahatsız. Açılım süreci bir bomba ve bu bomba Ak Parti’nin elinde patlayacak” dedi.
 
SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Türkiye’de oy verilebilecek tek partinin MHP olduğunu iddia eden Önsel, ülke genelinde bazı partililerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den rahatsız olduğunu ifade ederek “Devlet Bahçeli başbakan yardımcılığı döneminde de hiçbir harcırahı almamıştır. Elini öptüğünüz zaman dudağınızın kirlenmeyeceği tek lider Devlet Bahçeli’dir. Devletin bekasını, milletin iyiliğini düşünen tek parti MHP’dir. Biz oyunlara hiçbir zaman gelmedik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, edep ve terbiye olarak siyasetin nasıl yapılacağını herkese gösterdi. İnşallah bunun karşılığını sandıkta görürüz. Bizim tek güvencemiz sandık, sandıkları oylarımızla patlatacağız” diye konuştu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10