‘Bayram’ ettiler

Ramazan Bayramı’nın hafta sonu ile birleşmesi ile 4 güne çıkan bayram tatilinin ardından, tatilcilerde memleketlerine dönmeye başladı. Bayram ile birlikte en yoğun günlerini yaşayan Çerkezköy Otogar’Ä

Çerkezköy 14.08.2013 22:43:00 0
‘Bayram’ ettiler
 “BİLET SATIŞLARINDA PATLAMA OLDU”
Kale-Yonca Seyahat Bölge Sorumlusu İlker Dil, bayramı bayram gibi geçirdiklerini söyleyerek yaklaşık 20 bin kişiyi sevdikleri ile buluşturduklarını dile getirdi. Dil, “Her yıl olduğu gibi bu yılı da güzel bir şekilde atlattık. Ek seferler düzenleyerek müşterilerimizi mağdur etmemeye gayret gösterdik. Bu yıl Ramazan Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte vatandaşlarımızdan da yoğun bir talep ile karşı karşıya kaldık. Her geçen gün hem araç filomuzu geliştirerek, hem de ek seferler ile bilet bulma sorununu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bayramda olan yoğunluğumuz bugünlerde de devam ediyor” dedi.
 
“AVŞA VE ÇINARLI ADASI’NA SEFERLERİMİZ BAŞLAYACAK”
En fazla sefer düzenleyen firmalar arasında yer aldıklarını belirten Dil, tatil için Avşa ve Çınarlı Adası’nı tercih edecekler için de müjde verdi. Dil, “Uzun zamandır halkımızın hizmetinde olan firmamız geçtiğimiz günlerde Avşa ve Çınarlı Adası’na sefer düzenleme kararı aldı. Buradan o bölgelere gidecek vatandaşlarımıza müjdemizi verelim. Önümüzdeki haftadan itibaren Avşa ve Çınarlı seferlerimiz başlayacak. Silivri üzerinden vatandaşlarımızı o bölgelere ulaştıracağız. Bilet fiyatlarımız henüz belli değil. Zannediyorum ki en kısa sürede belli olacak” diye konuştu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10