Bugün zulmedenler, yarın başka bir zulüm ile yok olacak

Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Seyyid Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce kendilerini ziyaret eden MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na dün saat 15.00’da iade-i ziyar

Çerkezköy 14.08.2013 23:16:00 0
Bugün zulmedenler, yarın başka bir zulüm ile yok olacak
 ÇIKTIĞIMIZ YOLDA BAŞARILI OLACAĞIZ
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Koray Önsel ziyarette yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak bu mezhepten, o ırktan diyerek insanları ayırt etmiyoruz. Vatana ve millete hainlik yapmayanlara kapımız her zaman açık” dedi. Teşkilat çalışmaları ile ilgili de dernek yönetimine bilgi veren Önsel, teşkilat olarak önceki yönetimin kaldığı yerden yola devam ettiklerini belirterek “Bizlerin de ufak tefek yanlışları oluyor. Önemli olan aynı hataları tekrar etmeden yolumuza devam etmektir. İnşallah hayırlısı ile bu da olacaktır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil eden kişileriz. Bizim gayemiz daha yaşanabilir, vatan ve milletin bekası için en iyisi ne ise onun gayreti içindeyiz. İnşallah çıktığımız yolda başarılı olacağız. Kısmet olursa sizlerle daha sık görüşeceğiz. Sizlerden de karşılık bekliyoruz. Muhabbetinizden hoşnut kaldık” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önsel, Boztepe ve yönetimine teşekkür etti.
 
IRKLAR VE MEZHEPLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPILMAMALI
Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Seyyid Sinan Boztepe de “Maalesef sizden önceki ilçe teşkilatları sanırım genel olarak derneksel faaliyetlerden uzak bir yapıya sahiptiler. Ama sizlerin, göreve geldikten sonra bizleri ziyaret etmeniz bizlerde iyi bir izlenim bıraktı. Sizin nezdinizde bütün çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz. Allah yardımcınız olsun” dedi. Boztepe, dernek üyeleri arasında her siyasi parti içinden mezhepsel ve etnik açıdan kişilerin yer aldığını belirterek “Biz siyasetten şunu istiyoruz. Siyaset yapılacaksa eğer, ırksal ve mezhepsel üzerinden yapılmamalıdır. Irksal ve mezhepsel bütün olgular siyasetin üstünde olmalıdır. Türkiye’de yaşayan, ırksal ve mezhepsel fayda sağlayan siyasi partilerin hepsinin de başımızın üstünde yeri vardır. Hepimizin gayesi de budur. Türkiye bu manada büyük bir yol kat etmiştir. Yıllar önce bir alevi, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından ziyaret edilecek dendiği zaman yadırganırdı. Bir Alevi teşkilatı MHP’yi ziyaret ederse de abest karşılanırdı. Çok şükür Türkiye’de siyasi algılayış değişti. Bu ülkede her türlü faaliyetlerden fayda gelir. Faaliyet gösteren herkese de saygımız sonsuzdur. Yeter ki bu millete ihanet etmesinler” ifadelerini kullandı.
 
KARDEŞİN KARDEŞE DÜŞMAN OLDUĞU GÜNLER GÖRMEYELİM
“12 Eylül döneminde halk kutuplaştırıldı” diyen Boztepe, o dönemlerde herkesin bir tarafa atıldığını ifade ederek “Allah bir daha kardeşin kardeşe düşman olduğu günleri göstermesin. Bu millet bu oyunlara gelmeyecektir. Yıllar önce bu oyunları Sivas’ta oynadılar ve 35 cana mal olmuştu. Üç gün sonra da Başbağlar’da oynadılar. Ama her iki oyuna da millet gelmedi. Alevi ve Sünniler karşı karşıya getirilemedi” şeklinde konuştu.
 
YILLARDIR OYUN OYNUYORLAR
Yıllardır emperyalistlerin Kürtlük ve Türklük üzerinden çeşitli oyunlar oynadığını söyleyen Boztepe “Kürdü ve Türkü karşı karşıya getiremediler. Türk milleti İslam dinini yücelten bir millettir. İslam dini Arap coğrafyasında doğmuştur, Türk coğrafyasında ise hayat bulmuştur. Bu temiz millet oyunlara getirilemeyecek. Diğer İslam ülkeleri de bir an önce huzur ve refaha kavuşur” dedi.
 
ALLAH ZULMEDENİ ISLAH EDER
Boztepe son günlerde Mısır’da yaşanan katliamlara da değinerek “Hepimizin ciğeri yanıyor. Mısır’da yüzlerce insanın ölüm haberini alıyoruz. Bu yaşananlar ben insanım diyen herkesin içinde yara oluşturuyor. Perdenin arkasında büyük yahudi Amerika ve küçük yahudi İsrail var. Ama iki şeytanın oyununa gelmemesi gerekiyor. Oyunlarının tutmayacağına bu coğrafyada inanıyorum. Her gün gözyaşı var. Müslümanı müslümana düşman ettiler. Ama bu işin düzeleceğine inanıyorum. Allah’ın takdiri var. Allah zulmedeni ıslah eder. Bugün onlar zulüm etse de, yarın başka bir zulüm ile yok olacaklardır. İnşallah onların yok oldukları günü Allah bizlere gösterir” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10