Çerkezköyspor tat vermedi 0-1

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta yer alacak olan temsilcimiz Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasını İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor ile Cumartesi günü Kızı

18.08.2013 18:38:00 0
Çerkezköyspor tat vermedi 0-1
 Çerkezköy Haber – Döneme iyi bir başlangıç yapma peşinde olan Çerkezköyspor, ilk hazırlık maçında mağlubiyet ile ayrıldı.
 
CUMARTESİ GÜNÜ OYNANDI
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çerkezköyspor, Cumartesi günü İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Alibeyköyspor ile ilk hazırlık maçına çıktı. Karşılaşmaya; “Muzaffer, Salih, Uğur, Tuncay, Gökhan, Emirhan, Tolga, Emrah, Burak, Anıl, Mehmet” ilk onbiriyle çıkan temsilcimizin rakibi Alibeyköyspor ise; “Önder, Mustafa, Çetin, Bektaş, Tugay, Gökhan, Sezer, Şaban, Uğur, Serhat, Emrah” ilk onbiri ile sahadaydı. Teknik direktörümüz Orhan Gencer ve yardımcısı Bekir Sevindik ikilisi maçı, başından sonuna kadar analiz ederek izledi ve müdahale etti. Alibeyköyspor teknik direktörü Metin Aydemir’de maçı görev bölgesinden takımına yön vererek izledi. Karşılaşmanın orta hakemliğini Ayhan Aydın üstlenirken, yardımcılığını Aytaç Uğur ile Hasan Keçici üstlendi.
 
İKİ EKİPTE İYİ OYNADI
Mücadeleye konuk ekip Alibeyköyspor’un başlama vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda pres yaparak topa sahip olan temsilcimiz Çerkezköyspor kontrollü bir oyun ortaya koyarak sahada alan hakimiyetini geliştirdi. Paslaşmaların yoğun yaşandığı ilk 10 dakika ise her iki takım için maçın seyrine hazırlık provası olarak gelişti. Kontrollü oyununu devam ettirmek isteyen temsilcimiz beklemediği bir anda pres görerek dakika 15’te ilk tehlikeli atağı kalelerinde gördü. Sağ kanatta kaptırılan topu iyi değerlendiren Serhat, ceza sahası yarı alanına açtığı ortayı Emrah kafa vuruşuyla tamamlamak istedi ancak top farklı şekilde auta gitti. Mücadelenin ilk 20 dakikası Alibeyköyspor ve Çerkezköyspor’un karşılıklı bulduğu ataklarla son buldu.
 
GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Çerkezköyspor’un Anıl ile gerçekleştirdiği tehlikeli atağı kesmek isterken kural dışı hareket yapan Uğur, hakem tarafından 27. Dakika da sarı kartla cezalandırıldı. Ceza sahası sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu gerçekleştiren Tolga’nın topunu, Alibeyköyspor kalecisi Önder uzanarak sahip oldu. Dakikalar 42’yi gösterdiğinde Alibeyköyspor’un tehlikeli atağı autla sonuçlandı. Ceza sahası dışında paslaşan Sezer ile Şaban’ın paslaşmasında top Şaban’ın önünde kaldı. İçeriye paralel koşu yapan Serhat’ı gören Şaban, mükemmel bir ara pasıyla topu Serhat ile buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Serhat topu auta gönderirken bariz gol şansını da elinden kaçırmış oldu. Tehlikeli gelen Alibeyköyspor, bu dakikaya kadar gole en çok yaklaşan takım oldu.
 
ALİBEYKÖYSPOR BASKILI OYNADI
Maçın ilk yarısı Alibeyköyspor’un tehlikeli ataklarıyla son bulurken, ilk devrede aradığını bulamayan Çerkezköyspor’da yeni taktiklerle ikinci yarıya çıkmak için soyunma odasına gitti. İlk hazırlık maçının ilk devresinde oyuna yeni yeni ısınan bir Çerkezköyspor izledik. Baskılı oyunuyla rakibini bunaltan Alibeyköyspor ise soyunma odasına giderken oyuncuların yüzleri gülüyordu.
 
ÇERKEZKÖYSPOR KALESİNDE GOLÜ GÖRDÜ
İkinci devreye başlayan Çerkezköyspor, kendi yarı alanına çekilerek paslaşmalara başladı. Yaklaşık 5 dakika topu ayağında tutabilen Çerkezköyspor, atağa çıkmayı başardı. Sağ kanattan ceza sahası dışına açılan ortayı iyi değerlendirmek isteyen Burak’ın şutunu kaleci Önder iki hamlede çıkartabildi. Pozisyonun ardından gelişen Alibeyköyspor kontratağı ise golsüz sonuçlandı. Dakikalar 78’i gösterdiğinde ise sahadan gol sesi geldi. Alibeyköyspor’da oyuna sonradan dahil olan Rıdvan, ceza sahası dışında Tugay’ın pasıyla topla buluştu. Kaleyi cepheden gören Rıdvan, mükemmel bir şutla kaleci Muzaffer’i elage ederek topu ağlarla buluşturmayı becerdi. Dakika 78 gol Rıdvan’dan geldi. Alibeyköyspor temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçti.
 
MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Dakikalar ilerledikçe temsilcimizin aradığı golü bulmakta zorlandı. Sağlı sollu ataklarla da rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor önemli pozisyonları değerlendiremedi. Rakibin kontrollü oyunu ve paslaşmaları Çerkezköyspor’u bir hayli terletti. Golün ardından toparlanamayan temsilcimiz oyunu da bu skorla noktalamak zorunda kaldı. Dakika 90 olduğunda ise maçın hakemi Ayhan Aydın 2 dakikalık uzatma süresini gösterdi. Oynanan uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı. Karşılaşma temsilcimizin 1-0’lık mağlubiyeti ile sonuçlanırken, teknik heyette bu mağlubiyetin analizlerini yaptı.
 
YEMEK YEDİLER
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz tarafından müsabaka sonunda  Alibeyköy kafilesine yemek verilmesi ve iki takım sporcularının birlikte yemek yemesi konuk ekip yöneticileri tarafından memnuniyetle karşılandı.Çerkezköyspor hazırlık evresi neticesinde oynadığı ilk hazırlık müsabakası olmasına rağmen ilerisi için güzel sinyaller verdi diyebiliriz.Salı günü Bolu'da Köroğlu Otelde kampa gidecek olan Çerkezköyspor on gün boyunca burada kalacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10