Süleymanpaşa’nın kurucu ilçe başkanı Tunca oldu

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ve Merkez yerine Süleymanpaşa İlçesi’nin kurulması dolayısıyla AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Yönetimi önceki gün istifalarını verdi. Aynı gün AK

Tekirdağ 18.08.2013 20:18:00 0
Süleymanpaşa’nın kurucu ilçe başkanı Tunca oldu
 İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANDI
Büyükşehir statüsüne geçtiğimiz aylarda kavuşan Tekirdağ’da, Merkez İlçe yerine kurulan Süleymanpaşa’ya Kaymakam atanmasının ardından AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve Yönetim Kurulu topluca istifalarını verdi. Aynı gün AK Parti Genel Merkezine çağırılan Emrah Tunca, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’le görüşmesinin ardından Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine atandı.
 
MERKEZ İLÇE KAPANDI
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanı Emrah Tunca, Büyükşehir kapsamında Merkez ilçenin kapanıp yerine Süleymanpaşa ilçesinin kurulmasından dolayı Genel Merkez’in isteği üzerine Yönetim olarak istifa ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Yönetim Kurulumuzun istifa kararının ardından aynı gün Genel Merkezimizin davetiyle sayın İl Başkanımız Ahmet Kambur ve teşkilat üyesi arkadaşlarımla birlikte Ankara’ya gittim. Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem Bey ile yaklaşık bir saat süren bir görüşmemiz oldu. Sonrasında Genel Başkan Yardımcımızın görevlendirmesi ile yetki belgemizi alarak Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’na atamamız gerçekleşti”
 
ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ
Önlerinde sıkı bir seçim programı olduğunu ifade ederek kısa sürede yeni yönetimi oluşturmak üzere bir çalışmalara başlayacağını belirten Tunca, süratle yeni yönetimi oluşturup seçim çalışmalarına adapte olmak istediklerini söyledi. Genel Merkezin teveccühünü, kendilerine olan güvenini bugüne kadar nasıl hassasiyetle üzerlerinde taşıdılarsa bundan sonra da aynı ivmeyle çalışmalarını sürdürecekleri belirten Tunca “Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Hedefimiz Süleymanpaşa Belediyesini almak ve Tekirdağ ilçeleri içerisinde Süleymanpaşa’yı AK Parti’ye en çok oyun verildiği ilçe yapmaktır” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10